Od danas samo taksisti sa TX tablicama legalni

U Novom Sadu od danas je stupila na snagu odluka da taksi vozila moraju imati tablice sa TX oznakom, a saobraćajna policija i saobraćajna inspekcija će kažnjavati one koji prekrše ovu odredbu.
U Novom Sadu od danas je stupila na snagu odluka da taksi vozila moraju imati tablice sa TX oznakom, a saobraćajna policija i saobraćajna inspekcija će kažnjavati one koji prekrše ovu odredbu.

Policija i inspekcija imaće i ovlašćenje da zaplene svako vozilo koje obavlja taksi prevoz, a nema TX registarsku tablicu.

Prema procenama, zbog ove odredbe smanjiće se broj taksi vozila u glavnom gradu Vojvodine pa se procenjuje da će ih na ulicama biti oko 1.300.

  • MANRAK

    03.03.2013 12:39
    @Petrović
    Gospodine Petroviću,Vi mislite da niste običan narod? Toliko toga znate o gradu i gradskim ocima da me prosto zadivljujete. Ta strana "funkcionisanja"grada Vam je izgleda dobro poznata,i odnos grada prema vlasnicima dispečerskih centara...baš mi Vas je žao,a što se tiče mog prisustva,to pravo moliću lepo imam kao korisnik taksi usluga,gradjanin ovoga grada i u čemu je problem da iznosim svoje mišljenje?Ako Vam to smeta nemojte čitati,nego se izvolite pridržavati onog za čega se zalažete. A ne, neki moraju taj tx,a neki ne.Zašto stalno pozivanje na zakon ako se on uporno nesprovodi za sve? Izgleda da ste i Vi jedan od gore pomenutih vlasnika...
  • Petrović

    03.03.2013 07:33
    Manrak
    Gospodine koji vi problem imate da vas ovoliko taksi prevoz muci,pa se pojavljujete u svakom mogucem postu koji spominje taksi prevoz.Problem je resen,vlasnici dispecerskih centara nemaju vise nikakve moci,zato sto su gradski oci zbog velike rupe u budzetu grada (sto zbog atp,sto zbog drugih stvari) vlasnike dispecerskih centara pustile niz vodu.Vide da im je gsp propao ,para nema da im se pomogne.Pa vlasnici dispecerskih centara da ponude i sto puta vise,grad nije vise na njihovoj strani zbog velikog gubitka gsp-a.I nemoj vise da solis pamet obicnom narodu koji nepoznaje problematiku taksi prevoza.
  • sanaši

    02.03.2013 12:13
    brigo moja pređi na drugoga
    Pametni moj narode,ne brine te što nemaš hleba da jedeš već to koliko ima taksista u gradu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti