Trka haskija 3. marta na Fruškoj gori

Doživljaj za ljubitelje pasa biće upriličen u nedelju, 3. marta na Fruškoj gori.
Doživljaj za ljubitelje pasa biće upriličen u nedelju, 3. marta na Fruškoj gori.

"Husky centar Lothlorien" i "Sleddog sport klub" organizuju prvi zajednički promotivni trening, trku zaprega pasa. Pošto neće biti snega, biće upriličene trke bicikala, tricikala C i B klase, kao i džoging sa psima upregnutim i povezanim sa takmičarem pojasom na struku.

Okupljanje na teritoriji centra "Lothlorien" planirano je za devet časova ujutru, a u deset se kreće na teren gde su vezani psi, dok sama trka počinje u 11 časova.

Trke će biti u kategorijama Kanikros žene (Canicross women), Kanikros muški (Canicross men), Bajkjoring (Bikjoring), D (zaprega sa dva psa), C (zaprega sa 3-4 psa) i B (sa 5-6 pasa).

"Svako je odgovoran za svoje đubre i pravilo je da ga ne sme biti nakon našeg odlaska iz šume. Za potrebe bezbednosti takmičara svako može sebi obezbediti šlem i ili štitnike, neće biti obavezni", saopštili su organizatori i dodali da će veterinarski tim na licu mesta odobravati psima učešće i start trke.

Kotizacija po timu je 200 dinara, što uključuje ručak za jednu osobu, a za sve dodatne informacije i uputstvo za dolazak možete posetiti sajt haski centra "Lothlorien": huskycenter.com .

  • Lala

    12.03.2013 17:24
    smesno...
    @Anonimus,glup si...
  • Ljooba

    12.03.2013 15:58
    hmm
    @ anonimus . Da li ti nesreco znas sta je sibirski haski ?? njima je u krvi da trce i da vuku . Ponosan sam vlasnik dva haskija i veruj da je vece mucenje tog psa ne nahraniti na vreme i ne dozvoliti mu da radi ono za sta je namenjen ....Upamti da je zlatno pravilo haskija "umoran haski je srecan haski" . Preporucujem ti da pogledas video na YT , zove se warrnig about huskies . Pogledaj. Svako dobro
  • spiritual

    12.03.2013 15:23
    koja fora
    mnogo sam se nasmejao anonimusovom komentaru, stvarno ti je dobra fora, hehe
    inače postoje jadni i dokoni ljudi koji su toliko umorni od svega dobrog da smatraju jahanje konja zlostavljanjem istih i istrčavanje sportskih pasa nečim lošim, no na sreću takvi su uglavnom preko "bare"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti