Vatrogasci spasili psa na Tvrđavi

Novosadski vatrogasci su nešto posle 15 časova po pozivu građana intervenisali na Petrovaradinskoj tvrđavi kako bi spasili psa koji je pao preko bedema.
Novosadski vatrogasci su nešto posle 15 časova po pozivu građana intervenisali na Petrovaradinskoj tvrđavi kako bi spasili psa koji je pao preko bedema.

U Vatrogasnoj jedinici su za 24 sata rekli da su intervenisali po pozivu Novosađana, da je jednom od šetača na Tvrđavi pas pobegao, preskočio bedem i pao preko.

U akciji spašavanja koju je pratilo desetine Novosađana koji su bili na Tvrđavi, vatrogasci su se spustili merdevinama preko bedema do psa, izvukli ga i predali vlasniku.

Novosadski vatrogasci često, iako im to nije u opisu posla, izlaze na pozive građana i pomažu im da se spasu životinje koje se nađu u opasnim situacijama.

  • Men of Honor

    04.03.2013 19:13
    Poison
    Svaka cast! Zasluzuju unapredjenje,nema sta,ipak je to u pitanju pas! Dobro je da su se odazvali pozivu. Garant je pas na tvrdjavi pojeo neki otrov koji su ovi iz vrha grada postavili, a koji samoubilacki deluje na pse!
  • 04.03.2013 12:53
    fffffff
    svaka cast ,sve pohvale ........
  • @nsnn - @Obveznik

    04.03.2013 11:29
    Cisto da te umirim: Ne moras da se stidis zbog mene. Ti i ja ne zivimo u istom gradu. Ovde, gde ja zivim, na mestima poput tvrdjave, nema pasa bez povodca. To je zabranjeno. Diktatura, po tebi i slicnim "minusasima". Za kucu placam osiguranje, koje pokriva stete izazvane nesrecnim slucajem. Ukoliko bih, svojim nemarom ili protivzakonitim ponasanjem zapalio kucu? Nemam pojma sta bi bilo. Normalni ljudi ne razmisljaju na taj nacin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti