Novi Sad dobija registar ukradenih bicikala

Novosadska policija trebalo bi da u toku godine pokrene pilot-projekat registra ukradenih bicikla.
Novosadska policija trebalo bi da u toku godine pokrene pilot-projekat registra ukradenih bicikla.

Oficir Policijske uprave Novi Sad, Đorđe Sokić, čiju je izjavu preneo portal Novosadske biciklističke inicijative, rekao je da bi bilo dobro da se registar napravi i na području Srbije, jer dosta bicikala ode van Novog Sada. On je dodao da bi na taj način policija mogla da nađu ukradeni bicikl i vrate ga vlasniku iako je iz drugog mesta.

Sokić ističe da je veoma važno prijaviti krađu bicikla. On apeluje na građane da to učine kako zbog evidentiranja, tako i zbog praćenja kriminaliteta po mestu i vremenu. On je dodao da je pri prijavi bitno priložiti i fotografiju bicikla, račun o kupovini i druge detalje o dvotočkašu.

Samo u januaru ove godine, u Novom Sadu je ukradeno 20 do 30 bicikala.

  • MilanNS

    05.03.2013 18:42
    @Anonimus
    Nece dobiti 15 dana svaki put kada ga uhvate, visestruki povratnik 6 meseci uslovno. Pa ce onda prvo dobro rzmisliti dali se isplati 100e 6 meseci zatvora .
  • 05.03.2013 07:07
    @ To nece pomoci nista
    Da. Ima smisla uposliti 10 policajaca kako bi se uhvatio lopov koji će izaći za 15 dana. Ajde malo uključi mozak, pa razmisli gde je zaista problem.
  • MilanNS

    04.03.2013 23:23
    To nece pomoci nista
    Kakvi bre spiskovi, ovako se to radi http://www.youtube.com/watch?v=-H3nmYsjroo
    pa onda na 6 meseci vadjenje krompira pa da vidis kako ce broj kradja smanjiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti