Na prodaju građevinsko zemljište u Novom Sadu

Grad Novi Sad raspisao je četiri oglasa za prodaju građevinskog zemljišta.
Grad Novi Sad raspisao je četiri oglasa za prodaju građevinskog zemljišta.

Na prodaju je plac na Bulevaru Evrope po početnoj ceni od 57,5 miliona dinara namenjen za benzinsku pumpu, kao i parcela na uglu Kornelija Stankovića i Veselina Masleše po početnoj ceni od 64,4 miliona dinara za gradnju stambene zgrade.

Grad nudi i dve parcele na Putu novosadskog partizanskog odreda u Industrijskoj zoni po početnim cenama od 18,2 i 20,9 miliona dinara.

Licitacija je zakazana za 9. april u Zavodu za izgradnju grada.

  • 04.03.2013 23:03
    E to, PUMPA baš nam to treba! Imamo manjak pumpi u gradu, a naročito u tom delu grada nema ni 4 komada.

    Neko spomenu park, ma šta će vam to, to samo bezveze, bolje su pumpe i tržni centri, u parku ne možete potrošiti pare i zaposliti se kao u tržnim centrima...

    JAD I TUGA!!!
  • Neznalica

    04.03.2013 16:56
    Zna li ko, koje je to lice
    Pobogu, kakav je to naslov.Novi Sad ne prodaje nego OTUĐUJE (!). Pa zar niste lepo pročitali da "LICE KOME SE OTUĐUJE ( koje je to lice Bog bi ga znao !) JE U OBAVEZI ... da ukloni bespravno izgrađene objekte ..."
    I još koješta piše u tom javnom oglasu Gradonačelnika.Opet će biti kriva Maja ...
  • Miloje

    04.03.2013 13:47
    Novi park
    Novi Sad u prethodnih 20-setak godina nije izgradio ni jedan park. Postoji lokacija za parkovske površine na Rotkvariji, definisana važećim urbanističkim planovima. Lokalitet je oivičena ulicama; Marka Kraljevića, Berioslava Berića, Kisačkom i Zmaj Ognjena Vuka. Na ovom lokalitetu predviđen je višenamenski park, obnova trščara, manji hram i sportski tereni. Zgodna je prilika da NS na atraktivnoj lokaciji izgradi park, obnovi trščare i napravi kutak za rekreaciju i duhovni odmor. Verujem da investicija nije prevelika i da budžet Novog Sada može ovo da "podnese".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti