LDP odbacuje optužbe bivših članova iz Novog Sada

Liberalno demokratska partija odbacila je optužbe dosadašnjih članova te stranke u Novom Sadu da nisu imali slobodu u odlučivanju i istakla da nema osnova da vrh stranke i predsednika okrivljuju za sopstvene višegodišnje slabe rezultate i neuspehe.

Liberalno demokratska partija odbacila je optužbe dosadašnjih članova te stranke u Novom Sadu da nisu imali slobodu u odlučivanju i istakla da nema osnova da vrh stranke i predsednika okrivljuju za sopstvene višegodišnje slabe rezultate i neuspehe.

Predsednik pokrajinskog odbora LDP-a Dušan Mijić rekao je da se radi o grupi koja nema rezultate i nije uspela da stvori jaku gradsku organizaciju i nije spremna da podnese odgovornost za neuspehe.

Gradski odbor je, kako je rekao Mijić, imao potpuno slobodu unutar stranke da sam preduzima političke akcije i nema osnova da se vrh stranke i predsednik okrivljuju za sopstvene višegodišnje slabe rezultate.

"Članovi gradskog odbora su vrlo dobro upoznati da se unutar stranke sprovode izbori i da je to prilika da budu ponovo birani na izbornoj skupštini na kojoj je trebalo pružiti mogućnost članstvu da oceni njihov rad", rekao je Mijić.

Oko 40 članova novosadskog Odbora LDP istupilo je iz te stranke jer su, kako su istakli u saopštenju, umorni od "borbe sa vetrenjačama" budući da se ona pretvorila u "privatno političko preduzeće svog predsednika i uske grupe ljudi iz njegovog okruženja".

  • Novosadjan

    07.03.2013 12:25
    Dugovi
    Jeste, a Mijic ima rezultate! ajde, Mijiću bolej ti je ćuti! Za početak mogao bi da isplatiš dugove novinarima Naše borbe! Sram te bilo!
  • Obavesteni Tiberije

    04.03.2013 19:32
    @jedan od 40.
    Sumnjam da si ikada bio u LDP-u jer tamo nema tako nepismenih.

    Ti koji su istupili su se zdusno borili da budu pri vrhu izbornih listi, a prakticno su i cinili izborni stab. Sada im je neko drugi kriv za lose rezultate.
  • krticca

    04.03.2013 14:54
    šokantna istina
    u prva dva meseca ove godine nosadski ldp je napustilo 400. članova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti