GSP-u nije odobreno poskupljenje karata

Novosadsko Gradsko veće još nije odobrilo GSP-u da od 1. aprila poveća cenu prevoza za 20 odsto.
Novosadsko Gradsko veće još nije odobrilo GSP-u da od 1. aprila poveća cenu prevoza za 20 odsto.

Ova tačka trebalo bi da se nađe na dnevnom redu jedne od narednih sednica Gradskog veća. GSP je novi zahtev za poskupljenjem obrazlažio visokim troškovima poslovanja i goriva.

Ukoliko Grad odobri poskupljenje, cena karte na gradskim linijama biće 60 dinara, dok će cena markica biti povećana proporcionalno odobrenom procentu.

  • 07.03.2013 09:24
    \\\\-minibus
    treba platiti 50,000000,00miliona za nbavku,a mogu se videti samo na koricama reda voznje.
  • zorann

    07.03.2013 08:54
    dokle...
    obrazlozenje "zbog VISOKIH troskova poslovanja i goriva",kako VAS nije sramota gospodo iz JGSP,i vas gosp.gradonacelnice,pa vidi koliko je novih zaposleno u svim JP-JKP,pa i samom JGSP,pa neko mora i da plati te Vase Visokoobrazovane kadrove tj.partijske istomisljenike,i naravno da plate gradjani NSada,jer krivi su sto su Vas "prekonpovali" letos i sto treba vasu ujdurme da plate,TRECI PUT za ovih sest meseci VASE vlasti,jer drugo nista ne uradiste osim novih nameta gradjanima ! E moj posteni Borko Ilicu,i preposteni DSS !
  • 07.03.2013 01:11
    marva
    A sada ce taksisti opet da traze poskupljenje svojih luksuznih usluga pod izgovorom kako je njihova voznja malo skuplja od busa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti