Stanovnici Vidovdanskog naselja ponovo blokirali poligon kod Najlona

Stanovnici Vidovdanskog naselja jutros su ponovo blokirali prilaze poligonu  za obuku vozača kod Najlon pijace.
Stanovnici Vidovdanskog naselja jutros su ponovo blokirali prilaze poligonu  za obuku vozača kod Najlon pijace.

Oni se protive da se tu nastavi korišćenje poligona, jer je na njemu postavljen saobraćajni znak koji zabranjuje prolazak vozila. Građani su ponovili da im ovom zabranom onemogućeno da dođu do važnih ustanova kao što su ambulante, vrtić, lokalna mesna zajednica.

Zbog protesta, nije bilo polaganja na ovom poligonu.

Na poligonu na Limanu koje su napravile četiri auto škole počela su prva polaganja posle pet meseci prekida zbog nepostojanja poligona, zbog čega preko 4.000 Novosađana nije moglo da položi vožnju.

  • @Anonimus

    13.03.2013 09:16
    Lenštine dokone
    Dragi anonimuse, da li si ti ikada čuo izreku da je vreme novac? Zamisli roditelje koji ujutru žure na posao (srećni što ga imaju), napolju pada kiša, oni oblače decu za vrtić, idu peške 10 minuta, deca stignu u vtrić mokra, i tako treba da provedu ceo dan, onda roditelj trči kući još 10 minuta i (isto tako mokar) seda u auto i ide okolo na posao. To je, ako izuzmemo neprijatnost, svaki dan gubljenje po 20-ak minuta. Nedeljno 100 minuta, mesečno 400 minuta, tj. preko 6 sati. Zar ne misliš da je bolje da to vreme provedu kvalitetnije nego zaobilazeći nečiji poligon kojem tu mesto nije? P.S. nisam sa tog naselja, nikada nisam tamo ni bila, ali da je bezobrazluk - bezobrazluk je!
  • bovosadjanin

    13.03.2013 07:43
    podrzavam sugradjane !
    ako su mogli da dignu cene polaganja na 600 eura neka drzava izgradi i poligon!
  • NOVOSADJANIN

    13.03.2013 06:53
    BRUKA
    da sacica auto skola bude jaca od volje stanovnika koji tu zive,pa ne mozete vi njima da odredjujete pravila igre.Idite van grada pa napravite poligon.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti