Novi Sad do petka dobija načelnika policije?

Novi Sad će u narednih nekoliko dana konačno dobiti načelnika Policijske uprave, potvrdio je za Radio 021 direktor policije Milorad Veljović.
Novi Sad će u narednih nekoliko dana konačno dobiti načelnika Policijske uprave, potvrdio je za Radio 021 direktor policije Milorad Veljović.

On nije želeo da govori o imenima, ali je napomenuo da će situacija oko postavljanja novog šefa novosadske policije biti razrešena u najkraćem mogućem roku. "Zasad vam ne mogu reći ništa više, ali će u najkraćem mogućem roku biti postavljen načelnik", kaže Veljović za Novosadski informativni portal.

U novosadskoj policiji potvrđeno je za Radio 021 da će načelnik uskoro biti postavljen, a kao okvirni datum za obelodanjivanje identiteta prvog čoveka PU određen je petak.

Rešavanje problema nedostatka načelnika PU u Novom Sadu odlaže se još od juna 2009. godine. Za to vreme policijom u vojvođanskoj prestonici rukovodi Stevan Krstić, kao vršilac dužnosti. Od samog Krstića nismo uspeli da dobijemo komentar, ali odranije je poznato da upravo njega ministar policije Ivica Dačić najviše uvažava od svih potencijalnih kandidata.

Podsećamo, Dačić je u januaru prošle godine izjavio da o imenovanju ne odlučuje sam, već da o tom pitanju treba da postoji saglasnost ljudi iz policije, kao i drugih bezbednosnih struktura. (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • +

    19.03.2013 23:55
    @ Georg
    Kako možeš da kažeš tako nešto za naš divni grad kulture i najmirniji i najlepši grad u Srbiji?Ako je trenutno na vlasti politička opcioja čiji možda nisi simpatizer, ne širi dezinformacije o Novom Sadu!
  • RadojkovicSK

    19.03.2013 22:21
    Gradonacelnik daje dosta energije za bezbednost grada
  • lex

    19.03.2013 21:33
    Eto lepe vesti za Novosadjane. Ne znam sta ce sad imati ligasi da prigovaraju i pisu saopstenja, kad se i ovaj problem resi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti