Meštani Bocki sprečili radnike "Puta" da izvedu radove

Meštani naselja Bocke jutros oko 9 časova sprečili su radnike JKP "Put" da izvedu radove u Bagremovoj ulici.
Meštani naselja Bocke jutros oko 9 časova sprečili su radnike JKP "Put" da izvedu radove u Bagremovoj ulici.

Građani su sprečili nekoliko radnika sa mašinama da počnu sa raskopavanjem ulice, kako bi se napravili kanali kroz put za odvodnjavanje.

Kako su za "24 sata" ispričali meštani, oni nisu hteli da dozvole da se izvede loše tehničko rešenje koje neće rešiti problem odvodnjavanja u ovom mestu. Prema njihovim rečima, gradske službe umesto da prokopaju ispod puta i postave cevi, pokušavaju da useku kanale koji neće ništa značajno promeniti, jer će prilikom padavina voda i dalje teći preko puta.

U JKP "Put" su potvrdili da njihova ekipa nije izvela planirane radove u Bockama iz razloga što su se građani okupili i onemogućili radnike da rade.

Podsetimo, meštani naselja Bocke već nekoliko godina traže da se reši problem odvođenja otpadnih voda i kanalizacije iz ovog mesta. Nekoliko puta su organizovali protest, a jednom su upali i u Skupštinu grada.

  • 20.03.2013 09:29
    Živim u Bockama i znam kako mi je! U moju kuću je do do sada uloženo tačno 115 godina radnog staža, i više decenija gradnje u toj kući živi nas 8 . MALO IMA KVADRATA KOLIKO BI TREBALA!!!!! A vi gradski miševi što nemožete da popravire krovove ,fasade... na vašim zgradama , da očistite sneg pred ulazom , da popravite ulazna vrata,lift.... našli ste nama da pametujete ! Sram Vas bilo ! Odkupili ste stanove za sitnu lovu , pa pošto Nemate pametnija posla pišete ovakve stvai !!!! FUJ!!!!!
  • bocke

    19.03.2013 21:46
    Volim ove pametne ! Znaju ljudi ,nema šta, pa i to koliko kuća ima dozvolu , cene kuća , koji deo ide bogu ........ nisu vaše glave za dve noge!
  • 19.03.2013 19:29
    Prvo legalizacija pa onda ostalo, tako smo i mi, e tako bi trebali svi.
    Znači građevinska pa upotrebna dozvola, pa tek onda se bunite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti