Sud sutra o naplati poveriocima ATP "Vojvodina"

Privredni sud u Novom Sadu izdao je danas rešenje o izvršenju naplate dugovanja u sporu između ATP Vojvodina i Grada Novog Sada, po kojem je Grad dužan da isplati 1,33 milijarde dinara  ovom preduzeću, saznaje 021.
Privredni sud u Novom Sadu izdao je danas rešenje o izvršenju naplate dugovanja u sporu između ATP Vojvodina i Grada Novog Sada, po kojem je Grad dužan da isplati 1,33 milijarde dinara  ovom preduzeću, saznaje 021.

Republičko javno tužilaštvo, koje je Privrednom sudu juče vratilo oba predmeta, zatražilo je od nadležnog sudije da odloži izvršenje presude, a sud o tome treba sutra da donese odluku.

Strana koja bude nezadovoljna odlukom sudije imaće pravo žalbe u roku od pet dana.

Inače, Privredni apelacioni sud u Beogradu doneo je pravosnažnu presudu u korist ATP Vojvodina još krajem januara. Grad Novi Sad uložio je zahtev za reviziju pred Vrhovnim kasacionim sudom, a zatim zatražio i od Republučkog javnog tužilaštva da podnese zahtev za zaštitu zakonitosti, sve sa ciljem da izvršenje presude bude odloženo do konačne odluke Vrhovnog kasacionog suda.

U međuvremenu je i ATP Vojvodina svoj zahtev za skidanje novca sa računa Grada sudu podnela tek 7. marta, nakon što su bivši radnici, nezadovoljni odugovlačenjem, dva puta protestovali tražeći isplatu svojih zaostalih zarada.

  • Сремац

    21.03.2013 07:57
    КАРЛО КАО ДА ЈЕ ИЛИЈА?
    Нису ми јасни навијачки коментари појединаца,који немају појма шта пише у уговору.Ако Карло мисли да ће Илија само нама завући руку у џеп,онда је он Илија.Ја само знам да неко због овога - мора у апсану.
  • 20.03.2013 22:55
    za karla
    karlo ti da si pismen procitao bi sta kaze rtv i kako glasi naslov a trujes ovde stalno kad ima neka vest o ATP dosadan si vise ti i tvoji truli komentri
  • 20.03.2013 20:15
    Devic je samo docekao da njegovi dodju na vlast.A strpljenje se isplatilo jer su se pare proteklih godina jos nakotile.Sve je to,verovatno, dobro isplanirano, izracunato i peracunato,a mi se,naivni,ovde preganjamo izmedju sebe!
    Naravno da cemo to sve mi,gradjani,na razne nacine platiti,pa ne mogu da verujem kako se neki tome raduju.
    A Devicu i njegovima je najmanje stalo do nas i grada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti