Dva drugara se međusobno bola noževima, pa izmislili "petoricu"

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv D. I. (1994) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela laka telesna povreda i lažno prijavljivanje.
Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv D. I. (1994) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela laka telesna povreda i lažno prijavljivanje.

On se tereti da je, 13. februara, u Temerinskoj ulici, na autobuskom stajalištu, uzeo nož od svog sedamnaestogodišnjeg druga iz Gardinovaca i ubo ga u nogu. Ubodeni maloletnik je, potom, istim nožem, zadao ubod D. I, a obojica su, tom prilikom, zadobila lake telesne povrede.

Međutim, u izjavi policijskim službenicima, istog dana, D. I. je za povredu optužio pet nepoznatih lica, koja su, navodno, izašla iz auta, vređala ga i psovala kao navijača konkurentskog tima, a jedan od njih ga je, kako je tvrdio, povredio nožem.

Operativnim radom, policija je utvrdila da postoje osnovi sumnje da je D. I. lažno prijavio  nepoznate počinioce, te da su se, on i maloletnik , uzajamno povredili. Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo laka telesna povreda, policija je podnela krivičnu prijavu i protiv maloletnika.

  • Бачван

    21.03.2013 07:57
    Два новосадска гарија.
  • mokita

    20.03.2013 21:34
    Poremećeni blejači
    Deca uglavnom bleje po grupama i smišljaju gde i kako da nekome napakoste, grafiti, huliganstvo, a kad im ponestane ideja, onda se zadovoljavaju mučenjem jedi drugih. A ni stariji nisu imuni na blejanje, imaju deca od koga da nauče tu veštinu, izuzetno popularnu u današnje vreme.
  • Marko

    20.03.2013 21:33
    :)
    Odabir fotografije za vest je čista pobeda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti