Skraćeni časovi u školama zbog utakmice Srbija - Hrvatska

U skoro svim novosadskim osnovnim školama danas će biti skraćeni časovi zbog fudbalske utakmice Srbija - Hrvatska, dogovoreno je na sastanku Aktiva direktora osnovnih škola.
U skoro svim novosadskim osnovnim školama danas će biti skraćeni časovi zbog fudbalske utakmice Srbija - Hrvatska, dogovoreno je na sastanku Aktiva direktora osnovnih škola.

Ovu informaciju je potvrdio i predsednik aktiva Svetozar Kozarov, koji kaže da je bolje da đake puste nešto ranije, nego da beže sa nastave.

"Đaci su nas danima pitali da li ćemo ih pustiti da gledaju utakmicu. Bolje i to nego da nam prave haos i beže sa časova. Neke škole su skratile nastavu, a u nekima se neće održati poslednji ili poslednja dva časa u popodnevnoj smeni. Ne vidimo ništa loše u tome i sigurno da zbog toga neće propasti država, a i utakmica je od nacionalnog značaja", kaže Kozarov.

U školi "Prva vojvođanska brigada" neće skraćivati nastavu, ali će đake pustiti poslednja dva časa. Direktor škole Dušan Kosanović navodi da će nastava biti gotova u 17 sati, da bi đaci stigli kući na utakmicu koja počinje u 18 časova. I on smatra da je ovo bolje rešenje, nego da se beži sa nastave.

Međutim, neke škole nisu popustile pred "utakmicom svih utakmica", pa će tako u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" nastava biti redovna.

Komentari 164

  • 25.03.2013 10:31
    @Pozitivac - Sunovrat morala
    Gospodine Pozitivac, moram da pitam da li ste gledali film "Šišanje"? I glavni lik je bio odličan đak. Ako niste, toplo preporučujem da ga odgledate sa svojim sinom, odličnim đakom.
  • 23.03.2013 21:58
    liman 2
    Jadna li si zemljo moja kada ti je fudbal najvaznija stvar u danima kada postajemo sve tuzniji , siromasniji , bolesniji a iznad svega ravnodusni za sudbinu dece koja od naseg ludila ne mogu da se maknu .Bezite deco , zasluzujete bolje...
  • 1 NS

    23.03.2013 14:14
    Jednako beskorisno uglavnom
    Ovaj put ja sam za manje zlo, tj. ipak škola :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti