Kravić: LSV nikad više sa SPO

Novi predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić izjavio je da njegova stranka više nikada neće ući u koaliciju sa Srpskim pokretom obnove.

 

Novi predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić izjavio je da njegova stranka više nikada neće ući u koaliciju sa Srpskim pokretom obnove.

- Imali smo sasvim dobru saradnju kroz više izbornih ciklusa. Međutim, nikad više nećemo s njima sarađivati. Podvučeno - kaže Kravić i dodaje da lokalni SPO ne funkcioniše kao stranka niti podleže kontaktima sa centralom.

On smatra da gradonačelniku Milošu Vučeviću nije lako jer oko sebe ima još dve regularne stranke i "družinu" (SPO, Romi, Dveri). - Družina je svesna da nema kontinuitet i da ne zna da li će na sledeći izborima išta osvojiti, i mi postavljamo pitanje šta oni rade? Oni vode računa prvenstveno o svojim interesima, a oni su da zapošljavaju rodbinu i prijatelje i ostale stvari, po sistemu: "Posle mene potop" - rekao je Kravić za Dnevnik.

Prvi čovek novosadskih ligaša ocenjuje da u takvim okolnostima nijedna vlast nije svemoguća. - Međustranački odnosi u koaliciji i brak iz računa nisu srećno rešenje. Tako i ova koalicija sada, koja je najgora opcija takvog udruživanja, gde se sad čeka suđenje gde će se videti da li je Romska demokratska stranka kupovala glasove ili ne. Isto tako ne mislim da smo mi bili spektakularna vlast i sigurno je da smo mogli da radimo mnogo bolje - ocenjuje Kravić.

  • Zoro

    26.03.2013 12:18
    SPO, sta je to?
    Jel su to oni sto su upropastili Toplanu, pa ni danas ne moze da se oporavi? Ili su to oni sto nisu smeli da izadju na izbore pod pravim (svojim) imenom? Mozda su to ipak oni sto sada zaposljavaju na stotine u JKP, pa tako dodatno opterecuju budzet grada? Ne vidim razloga, zasto su oni ikada nekom trebali, sem sadasnjoj "kvazi koaliciji" da na silu i po svaku cenu odrzi vlast. I onako su samo virili pravim partijama iz guz.ce.
    Ako je ista u ovom ruglu od "vlasti" dobro, to je da smo za vrlo kratko vreme naucili skolu (ko je ko). Na zalost skolarinu cemo naplatiti tek za 3 godine.
    P.S. Nisam Ligas, ali SPO, ma daaajjjjjjjjj...
  • Miljan

    26.03.2013 11:10
    V
    Dobro je da ste shvatili sa kom ste se "družili" poslednjih par godina!!
  • Трпивоје

    24.03.2013 12:33
    Добро је
    Надам се да ЛСВ више никада неће ни са ким у коалицију. То је основни услов да нестану са политичке сцене, што би обележило почетак борбе против корупције, криминала и фашизма у Војводини.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti