Spens uveo novi logo

Novo rukovodstvo Spensa promenilo je logo preduzeća, zato što, kako je za 021 izjavio direktor ovog preduzeća Borislav Rajkov, prethodni nije bio dovoljno uočljiv.
Novo rukovodstvo Spensa promenilo je logo preduzeća, zato što, kako je za 021 izjavio direktor ovog preduzeća Borislav Rajkov, prethodni nije bio dovoljno uočljiv.

"Moj stav je bio da prethodni znak, boje i kompletan kolorit nisu bili dovoljno upečatljivi. Odlučio sam se na taj potez sa ciljem da novi logo bude uočljiviji zbog novih boja, a ovaj ostaje u oku prolaznicima i svima koji ga vide", objašnjava Rajkov.

Podsećamo da su krajem prethodne godine već promenjeni zaštitni znakovi Kulturnog centra grada i Informatike.

  • SKIDAM

    01.04.2013 01:33
    PAUCINU S OCIJU
    Mala tajna "poslovanja" gradskih (zlo)vlasti i JKP. Nije u pitanju samo promena logoa, CIRILACARSTVO - vec i bizMis. Prvo se angazuju "dizajneri", firma, odvoje se debele pare - menja se logo, i na dokumentima, karticama, na zgradi. E onda, dizajner i firma dobiju pare "na papiru" - koje naravno dele sa naruciocima. "Pola pije, pola Sarcu daje" sistem. Pitajte ih koliko su para odvojili na promenu logoa. Cije firme su dobile taj posao. A pare koje su strpali u dzep vam nece reci, samo MI znamo.
  • G

    29.03.2013 11:33
    Na stranu šta mislim o ovim novim "rukovodstvima" i njihovom rešavanju "gorućih" pitanja za gradska preduzeća.
    @Nebojša - ovi logotipi mislim da služe kao svojevrstan Roršahov test za otkrivanje blažih i težih mentalnih poremećaja, kakav na primer vi ovde ispoljavate. Praktično ste udžbenički primer - vidite tačno ono što želite da vidite iako potpuno apsurdno. Ja bih vam predložio da posetite neko savetovalište ili psihologa, nije normalno da se mentalno zdravoj osobi priviđaju kukasti krstevi tamo gde isti ne postoje. I pravoslavni odnosno katolički krst je po vašim poremećenim kriterijumima "stilizovani kukasti krst" - samo mu je neko ispravio krake. I u ovom logotipu sigurno može neko da ga pronađe, malo isečeš ovde, malo docrtaš onde, malo spojiš i evo ga. Koliko god da se uvredite jer sebe razumljivo smatrate zdravim, razmislite o predlogu.
  • mica

    29.03.2013 10:12
    Treba uvek nesto menjati ako ce to da poboljsa preduzece ili u ovom slucaju Spens.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.