Dodatno polje na Gradskom groblju rešava problem sahranjivanja

Na Gradskom groblju su počeli radovi na gradnji IX grobnog polja, koje će rešiti problem sa nedostatkom mesta za sahranjivanje u Novom Sadu.
Na Gradskom groblju su počeli radovi na gradnji IX grobnog polja, koje će rešiti problem sa nedostatkom mesta za sahranjivanje u Novom Sadu.

U JKP "Lisje" kažu da su započeli radovi na izgradnji glavnih kolsko-pešačkih staza i u planu je da se do kraja aprila uradi hidrantska mreža i atmosferska kanalizacija, kao i podizanje pristupnih staza.

Vrednost investicije je 10 miliona dinara, piše "24 sata".

"Lisje" je početkom ove godine posle nekoliko godina čekanja konačno dobilo građevinsku dozvolu za izgradnju devetog grobnog polja. Procena je da će na ovih oko 2 hektara biti mesta za sahranjivanje u narednih pet godina.

  • 22.03.2013 17:11
    po redu
    odlicno, pocnite sa odgovornima za ovu situaciju kaosa, nemorala i bezakonja...njima svi ustupamo prva mesta na novoj parceli iako cemo se na slicnima svi sresti i nece biti nikom tesno ni malo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti