Počinje obuka novosadskih policajca

U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici u ponedeljak počinje obuka 102 buduća novosadska policajca.
U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici u ponedeljak počinje obuka 102 buduća novosadska policajca.

Svi kandidati, muškarci i žene, su uglavnom sa područja Novog Sada.

Nakon što za godinu dana završe obuku, večina će biti raspoređena u policijske stanice u gradu, prvenstveno u policijsku stanicu u Novom naselju.

Prvobitni plan je bio da se obavi obuka oko 80 kandidata, ali je kvota na kraju povećana za još oko 20 kandidata.

  • 24.03.2013 12:18
    Kako izgleda ta obuka?

    Verovatno su im montirali video bim na kojem vrte fotografije likova koji su zasticeni kao beli medvedi, koga ne smeju da privode. Sigurno ce im podeliti i male notese sa upisanim registarskim tablicama automobila koje ne smeju da zaustavljaju a svaki ce dobiti i mapu grada sa tacno ucrtanim podrucjima kojima neprikosnoveno vladaju navijacko huliganske bande kako bi znali gde da ne zalaze da ne bi dobili batina.
  • nsnn

    24.03.2013 11:25
    ovo mora da su sve clanovi mense kad za godinu dana mogu nauciti sve zakonske i kaznene propise republike srbije, savladati borilacke vestine savladjivanja napadaca, nauciti i hnavezbati upotrebu vatrenog oruzja, voznju automobila pod rotacijom do mesta nesrece, upoznati se sa gradom i nauciti sve ulice,itd. itd..., dug je spisak , a to se nekad ucilo po 4-5 godina u skoli policijskoj, kako to sve isto moze da se nauci za 4 puta manje vremena ne znam, a da su pametniji nego ranije nikako, cak suprotno, tako da se iskreno bojim ko ce nas makar formalno cuvati kad odu ovi sto su nesto i ucili kako treba
  • 24.03.2013 07:09
    OBUKA je isključivo kako sprečiti da Vojvodina postane Republika, i kako uhapsiti starosedeoce, a dođošima pomoći da se još više nakradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti