Oko 50 članova napustilo novosadski URS

Više od 50 članova novosadskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo je da kolektivno napusti ovaj politički savez zbog nezadovoljstva odnosom centrale prema gradskom odboru.
Više od 50 članova novosadskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo je da kolektivno napusti ovaj politički savez zbog nezadovoljstva odnosom centrale prema gradskom odboru.

Oni navode da su isključeni iz donošenja strateških i političkih odluka koje se tiču Novog Sada, da o radu odlučuje vrh u Beogradu mimo njihovog znanja, a poslednji potez koji je to dokazao je imenovanje Jelene Jevtić za poverenicu u Novom Sadu.

Jevtićeva je rekla da žali zbog odlaska ovih članova, jer su to odlučili pre konsultacije s njom i pre nego što joj je pružena šansa da promeni nešto u novosadskom odboru URS-a.

Dodaje i da je od 1. marta savezu pristupilo 30 članova, a da su do sada dobili samo jedan zahtev za iščlanjenje.

  • Yudni

    26.03.2013 11:06
    Čudo!
    Baš čudno što ljudi napuštaju URS. Čudi me da opštinski odbor stranke u Novom Sadu ima 50 članova!!
  • ddd

    26.03.2013 09:01
    samofinansiranje
    Treba zakonom propisati obaveznu stranačku mesečnu članarinu od 100-200 eura pa da vidimo kako bi onda svi redom stajali sa članstvom. Takođe zakonom zabraniti učešće države u finansiranju stranaka i kampanja, ionako država (čitaj narod) nema nikakve koristi od njih.
  • njanja

    25.03.2013 23:26
    Gospodja bas deluje zivotno, tj.puna zivota i elana za podizanje posrnule stranke...E,Dinkara pa ova ti je gora od nase Maje, pa ti bas odlucio da ne osvojis ni jedan glas u NS...Po gradu se prica da ti je ova bakica uzela prostorije da ima gde da slavi svoj rodjendan i druzi se sa svojim penzionerkama... i verovatno joj se svidelo pa ce ti ubuduce u stranci biti rodjendaonica...Samo nek je veselo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti