U Novom Sadu sve popularnija krađa dizela

Novosadska policija uhapsila je G. V. (24) iz Petrovaradina zbog sumnje da je krao dizel gorivo.
Novosadska policija uhapsila je G. V. (24) iz Petrovaradina zbog sumnje da je krao dizel gorivo.

Kako se navodi u saopštenju, on je zatečen na Sentandrejskom putu kako krade gorivo iz kamiona jedne firme iz Unčara. Prilikom hapšenja već je istočio oko 60 litara evrodizela.

G. V. je određeno policijsko zadržavanje, a zatim je doveden na saslušanje istražnom sudiji koji mu je odredio pritvor do 30 dana.

Za krađu goriva osumnjičeni su i B. G. (27) iz Bukovca i Đ. K. (28) iz Novog Sada. Njih je policija uhvatila neposredno pošto su iz kamiona jednog Veterničanina istočili oko 50 litara evrodizela.

Protiv obojice biće podneta krivična prijava zbog sumnje da su počinili tešku krađu.

  • iv13

    03.04.2013 09:57
    Di ste, devedesete, nema vas.
  • deran

    26.03.2013 07:14
    U Novom Sadu sve popularnija krađa dizela
    Hmmm, moliću vas lepo, jel to nešto novo ili bolje rečeno kakav kriminal nije popularan u mom Novom Sadu.
  • 26.03.2013 02:54
    samo ja
    Mozda bi drzava ipak vise paznje trebala da usmeri prema pravim lopovima koji prodju sa nekom mizernom kaznom od par hiljada dinara a da ipak ovakve stvari ostanu u drugom planu. Ne kazem da ne treba hapsiti ali podjimo od najgorih pa dalje..jedino tako cemo uspeti nesto da postignemo..a obrnutom piramidom nikako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti