VIDEO: "You've got Djokovic, we've got Andy Murray"

Nešto više od hiljadu škotskih navijača u toku jučerašnjeg dana pristiglo je u Novi Sad, a od jutros, na dan utakmice njihovih ljubimaca sa reprezentacijom Srbije, "kampuju" uglavnom po kafićima u centru grada.
Nešto više od hiljadu škotskih navijača u toku jučerašnjeg dana pristiglo je u Novi Sad, a od jutros, na dan utakmice njihovih ljubimaca sa reprezentacijom Srbije, "kampuju" uglavnom po kafićima u centru grada.

Njih dvadesetak pronašli smo u pabu "Šemrok", gde se od jutros uz pivo "spremaju" za duel sa porsnulim "orlovima". Najpričljiviji, Patrik, kaže da zna da Srbija igra loše, ali smatra da će ipak na stadionu Vojvodine prisustvovati porazu svoje reprezantacije.

"Predviđam pobedu Srbije. Vidim po rezultatima, a i čujem od lokalaca da je vaš tim loš – ali verujte, Škotska je naprosto očajna", iskreno će on.

Patrik kaže da i pored te činjenice, uživa u putovanjima širom Evrope, u kojima sa svojim prijateljima bodri svoju reprezentaciju, bez obzira na loše rezultate, na koje su navikli. On dodaje da mu sneg u vojvođanskoj prestonici ne smeta, jer je u Škotskoj "još gore", i, možda zbog kurtoazije, a možda i iskreno, tvrdi da je ovdašnje pivo dobro kao i ono kući.
"Dobro je pivo, zaljubljeni smo u 'lav'. Ni 'jelen' nije loš. Ma, kad je hladno, svako je dobro", uglas će Patrik i njegovi prijatelji.

Za kraj, četiri raspoložena navijača škotskog nacionalnog tima otpevali su pesmu za čitaoce Novosadskog informativnog portala. (M.Sovilj - miodrag@021.rs)

  • Spark

    27.03.2013 07:29
    navijaci
    Cistili sneg, obisli Decje selo i odneli pare i pokone, obisli svratiste za napustenu decu...
    Je li to ta Evropa koje se toliko gadimo? Izgleda da jeste.
    Sramite se srpski, hrvatski i ostali balkanski olosu koji se predstavljate kao navijaci.
  • Kimi

    26.03.2013 22:03
    @Duchess Of Shangay
    pa Voojvodina vec igra na tom stadionu mozgu
  • Olga

    26.03.2013 19:26
    Škoti
    Lepo je čuti pravi škotski akcenat u Novom Sadu :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti