FOTO: Škotski navijači donirali 1.500 funti za Dečije selo

Škotska humanitarna organizacija "Tartan Army Sunshine Appeal" uručila je danas donaciju od 1.500 funti Dečijem selu u Sremskoj Kamenici, kao uvod u kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo koji se danas igra između Srbije i Škotske.
Škotska humanitarna organizacija "Tartan Army Sunshine Appeal" uručila je danas donaciju od 1.500 funti Dečijem selu u Sremskoj Kamenici, kao uvod u kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo koji se danas igra između Srbije i Škotske.

Ova organizacija ima dugu tradiciju praćenja škotske reprezentacije na utakmicama širom sveta i tom prilikom u državama gde gostuje njihov nacionalni tim donira određeni iznos u humanitarne svrhe.

Ceo događaj su podržali Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, koji su i organizovali današnji susret u Dečijem selu kada je zvanično uručena novčana donacija.

Direktorka Dečijeg sela Milena Vasić-Stupar pozdravila je ovaj humani gest i zahvalila se na donaciji, a potom i upoznala predstavnike škotske organizacije sa načinom rada ovog sela i njegovim objektima.

Predsednik udruženja "Tartan Army Sunshine Appeal" Džon Dejli izrazio je zadovoljstvo što je donacija stigla na pravo mesto, nakon čega su gosti odigrali i kratak fudbalski meč sa decom iz Sela.

  • Uncas

    27.03.2013 10:13
    Odam napraviti jedan deo geada,naselje ili kvart sa stanovima/kucama za Skote,neka se nasele u nasem Novom Sadu i budu pelcer za sve ostale -takvih pozitivnih ljudi nam fali,jako puno mnogo...
  • sasa

    26.03.2013 18:53
    hahaha
    Covece, nama Skoti doniraju pare!!!!
    Pa oni su izmislili cicijastvo Pirocancima!
    Svaka cast za ovaj gest i gest ciscenja terena, ali koji smo mi beda kada nam Skoti daju pare :-)
    Nasi navijaci bi mogli po nesto da nauce od gorstaka!!
  • Nišlija

    26.03.2013 18:46
    Ja volim da tučem i vređam
    to je hrabrost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti