Elektronska naplata na novosadskim pijacama

"Tržnica" planira uvođenje elektronske naplate na pijacama u Novom Sadu.
"Tržnica" planira uvođenje elektronske naplate na pijacama u Novom Sadu.

Direktor Miloš Tubić rekao je da sistem elektronske naplate treba da osavremeni ovo javno komunalno preduzeće i dodao da se prednosti ogledaju u tome što će moći da se vidi zauzetost tezgi na pijacama kao i aktivnost radnika.

Naglasio je i da je namera da se unapredi video nadzor i da se sve pijace povežu optičkom mrežom.

Prema rečima zamenika gradonačelnika, Borka Ilića, modernizacija naplate je jedan od načina kako će "Tržnica" postati konkurentnija na tržištu. On je poručio da će grad Novi Sad nastaviti da podržava "Tržnicu" u nastojanju da se osavremeni i modernizuje.

Uvođenje nove tehnologije na novosadske pijace planirano je u periodu od naredne dve godine.

  • Vojo Guzina

    27.03.2013 22:38
    Ne elektronci!
  • Limanac

    27.03.2013 20:37
    @Raja-preprodavac
    Niko ti ne "stiska" namerno robu, nego vidi očigledno da ti nisi proizvodjač nego preprodavac. A takvi su uglavnom prevaranti, zakidaju na meri, uvaljuju sitne i trule plodove koji stoje do njih a lepe i krupne su izložili napred na tezgi.
  • 27.03.2013 18:52
    Ako je BI ukljucen u ovo sa pijacama,bice sve na cirilici obavezno.Nece niko vise moci ni smeti da pazari na nedajboze latinici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.