Zelenilo na Štrandu zalivali "česmušom"

JKP "Zelenilo" pokrenulo je internu istragu protiv poslovođe Štranda Svetislava Cvjetana zbog ogromnih računa za vodu načinjenih prošlog leta.
JKP "Zelenilo" pokrenulo je internu istragu protiv poslovođe Štranda Svetislava Cvjetana zbog ogromnih računa za vodu načinjenih prošlog leta.

Naime, zelene površine na kupalištu zalivane su pijaćom vodom, umesto rečnom, zbog čega su računi za vodu iznosili u proseku oko 300.000 dinara, a samo za avgust čak 1,3 miliona dinara.

Svetislav Cvjetan za "Blic" kaže da u avgustu nije radio kao poslovođa, navodeći da je ugovor za to mesto potpisao 1. septembra, koji mu je posle dva dana raskinut.

  • radnik zelenila

    30.03.2013 16:14
    eh da je to jedino
    Ljudi cega sam se nagledao ovih godina u zelenilu ne bi mi verovali, a to sve preko nasih ledja
  • ljuba

    29.03.2013 08:00
    hm...gde su suncobrani itd....
    mnogo nepravilnosti u zelenilu za koje niko nije odgovarao,a odgovorno tvrdim da je u to vreme poslovodja bio V. Bosko(elem cija je zena od jednom strucnjak za zalivanje) pulen direktora Vujadina.
  • Carls Tejlor

    28.03.2013 22:09
    ovim putem javno pretim gradskom zelenilu da cu preskociti ogradu prvog maja ukoliko tada ne bude otvorena sezona

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.