Osvojite "makeover", Maybelline i L&Z karavan u subotu i u Merkatoru

Nakon Kragujevca i Niša, "Maybelline i L&Z" karavan u subotu 30. marta gostuje i u Novom Sadu, tačnije u Merkator centru.

Nakon Kragujevca i Niša, "Maybelline i L&Z" karavan u subotu 30. marta gostuje i u Novom Sadu, tačnije u Merkator centru.

Devojke koje žele da se osvoje "makeover" treba prethodno da se prijave za učešće, a uslov je da su punoletne. Više informacija o načinu prijave nalazi se ovde.

Takođe, svi koji budu prisutni imaće priliku da zatraže savet i postave pitanje profesionalnim šminkerima i frizerima. Akcija traje od 11 do 17h.

Organizatori su "Maybelline", "L’Oréal Professionnel" i časopis "Lepota i zdravlje".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.