Skuplje kabine na Štrandu

Gradsko veće odobrilo je "Zelenilu" poskupljenje izdavanja kabina na Štrandu.
Gradsko veće odobrilo je "Zelenilu" poskupljenje izdavanja kabina na Štrandu.

Ove godine cena zakupa velike kabine biće za 25 odsto veća i iznosiće 15.000 dinara, a cena zakupa male kabine će biti za 16,5 odsto veća i iznosiće 12.000 dinara. "Gradsko zelenilo" navelo je da su cene poslednji put menjane na leto 2010. godine, a u međuvremenu su porasli troškovi održavanja kabina.

Za izdavanje će biti 808 kabina, odnosno 398 velikih i 410 malih.

  • štrand

    30.03.2013 12:19
    bravo za gradonačelnika!
    Gradonbačelniče novosadski,odlično što si dozvolio povećanje cene zakupa kabina za Štrand!!!
  • dežurno smetalo

    29.03.2013 16:39
    Ja opet krivim Gradonačelika...
    i kako ja sad da krivim direktora (menadžera) JKP "zelenilo" kad mu je gradsko veće odobrilo povećanje cene. Žao mi je Gradonačelniče ovo je ipak vaša odluka. Za kraj citat gradskog ministra za finansije u današnjem dnevniku "Како ја уводим ред у финансијама у градској управи, надам се да ће се то пренети и на крајње кориснике буџета." svaka čast i jeste, prenelo se :)
  • posmatrac

    29.03.2013 14:20
    neosnovano i nepormisljeno
    Gospodo iz gradske uprave, koji ste odobrili povecanje zakupa,hvala vam na brizi o novosadjanima...Zakupci nece zaboraviti izbore i nećete dobiti glas od nikog ko bude platio..Ako Vam je bio cilj da rasterate ovu postavu i dovedete nove onda dajte cenu recimo 37ooodin...nemojte se kriti iza poskupljenja odrzavanja..Vaše odrzavanje ne košta ništa sem troškova deratizacije a to traje godinama..Od kad kabine postoje niste sem krova ništa drugo radili...Vrata niste ofarbali godinama..Prašina koja se dize od loše uradjene košuljice niste ni pomislili da smanjite recimo sa premazom za beton...Gospodine gradonacelnice bilo bi fer da neko procita i da stopira ovakvu odluku jer će Vas narod kazniti na izborima koji slede..Da sam na tvom mestu stopirao bih i pobrao par hiljada sigurnih glasova za postupak...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.