Vučević: Menadžeri problem u novosadskim JP

Godinama unazad problem u novosadskim javno-komunalnim preduzećima je menadžment i bojim se da svi oni koji se nađu na tim visokim pozicijama vrlo brzo zaborave na svoje obeveze, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
Godinama unazad problem u novosadskim javno-komunalnim preduzećima je menadžment i bojim se da svi oni koji se nađu na tim visokim pozicijama vrlo brzo zaborave na svoje obeveze, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

"Moram da kažem da kod direktora ne vidim neku veliku inovativnost, ne vidim ni da se nešto čini da se promeni ono što se radilo prethodnih godina", dodajo je Vučević u izjavi za Radio-televiziju Vojvodine.  

On je najavio da će u junu, prilikom izbora direktora javnih i javno-komunalnih preduzeća, biti ocenjivani njihov rad, uspešnost i inovativnost.

"Voleo bih zaista da se oceni njihov rad, pošto građani uvek i za sve probleme kritikuju gradonačelnika, a nikad direktore, koji se uvek udobno negde sakriju. Mislim da je došlo vreme da oni preuzmu odgovornost za rad javno-komunalnih preduzeća, a ne samo da se, kad se pojavi problem, obraćaju Gradu i da onda Grad interveniše iz budžeta", kaže Vučević i zaključuje: "Mislim da je takav način poslovanja blizu svog kraja, pa, evo, ako im niko to nije saopštio, da im ja to sada kažem."

  • cistac

    22.04.2013 11:25
    tri dana
    Secanje nas obicnih smrtnika je uglavnom tri dana unazad.Pa cisto podsecanja radi da kazem;ova sadasnja vlast za sve krivi predhodnu i u pravu su ali ko je bila predhodna. U Cistoci je bila stranka G17 danas poznata pod umetnickim imenom URS.Cistocu je dovela na ivicu propasti a ova bratija iz SPO-a ce je totalno dokusuriti,a ista ta bratija je bila i u prosloj vlasti urnisali su Toplanu. Zato raspisujte izbore da se spase dok jos ima sta da se spase.
  • Georg

    30.03.2013 09:46
    To su menadžeri koji su završili Megatrend i slične fakultete.
  • ...

    29.03.2013 17:29
    Stalno zaposljavaju nove ljude
    Problem je sto je sada broj zaposlenih toliki da su ljudi sa ovim novim smanjenim platama dovedeni u situaciju da ne mogu da placaju rate kredita, racune i sl... jer su u kredite usli sa zaradom koja je bila 20% veca.

    Vec je opsta nelikvidnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.