Bez izleta u novosadskim vrtićima

Upravni odbor Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" ukinuo je sve izlete i školice u prirodi za ovu godinu.
Upravni odbor Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" ukinuo je sve izlete i školice u prirodi za ovu godinu.

U upravi ustanove kažu da će uskoro biti raspisan tender, ali za programe koji će trajati od septembra.

V.d. Direktora "Radosnog detinjstva" Mira Đurđev za Blic kaže da su ove godine propala dva tendera , a da za treći nema vremena.

Prema njenim rečima, teško je organizovati plaćanje u završnim grupama jer deca odlaze u školu i napuštaju vrtiće.

Ona dodaje da su prošlogodišnji aranžmani biti skupi, i stoga nisu odabrali neku od tih opcija, jer "nisu želeli da prave razliku među decom".

  • auuu

    03.04.2013 05:12
    sramota
    vazno da se upravni odbor bavi povratkom supruge bivseg direktora na mesto glavnog caspitaca kao da je to neka funkcija a i jeste jer nece raditi sa njima nego setati do mora i nazad i vazno da pravnica zbog svoje cerke protura 15% dodatka na platu vaspitacima koji u radno vreme drze engleski a sve to treba da plate roditelji pa onda ispadne da neki roditelji moraji od 17 casova na alternativne programe a neki to dobiju pre podne...zavisi ko ste i ciji ste
  • 02.04.2013 20:27
    @ Vaspitacica
    Ah taj osmeh koji je tako tezak namrgodjenom svetu. Sledeci put kad odete kod lekara, potapsite ga sa razumevanjem po ramenu kada vam kaze 'lecite ih sami dragi roditelji'.
  • 02.04.2013 20:16
    @ V
    Ja i vodim decu bez nadoknade, i sama placam svoju kartu, smestaj i troskove - dakle, ukinula sam si dnevnicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.