Tozini osnovci okrečili odeljenje dečije hirurgije

Prijemno odeljenje dečije hirurgije dobilo je potpuno nov izgled nakon što su učenici osnovne škole "Svetozar Marković Toza" sakupili novac za krečenje.

Prijemno odeljenje dečije hirurgije dobilo je potpuno nov izgled nakon što su učenici osnovne škole "Svetozar Marković Toza" sakupili novac za krečenje.

Zajedno sa majstorima firme "Koperec" iz Temerina, u samom krečenju učestvovali su i đaci.

Ovo odeljenje Dečije bolnice inače je poslednji put okrečeno pre deset godina.

Podsetimo, učenici "Tozine" su i ranije imali nekoliko zapaženih akcija, a poslednju u oktobru kada su organizovali humanitarni školski rok koncert kako bi prikupili novac za lečenje njihovog bivšeg učenika Stojana Kolarova, kao i za malu Teodoru koja boluje od Batenove bolesti.

  • ja

    04.04.2013 13:33
    donacija
    pa taj direktor petar narandzic je cudo sad je poceo i tako da se reklamira
  • Novosadjanka83

    03.04.2013 13:03
    ...
    Bravo deco! A najvise zahvaljujuci Petru Narandzicu, direktoru skole. Oduvek je bio human. Generacija '83 vas pozdravlja!!!
  • novosadjan

    03.04.2013 12:25
    prava nam je "drzava" kad skolska deca skupljaju pare i krece drzavnu ustanovu cemu onda sluze oni koji primaju platu za brigu o toj ustanovi a ta ista deca kad dodju kod doktora on kaze da osiguranje ne pokriva njihovu bolest pa moraju da prose da bi se lecili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.