Novi apel iz Novog Sada da se imenuje načelnik policije

Gradonačelnik Miloš Vučević pozvao je nadležno Ministarstvo da što pre imenuje načelnika novosadske policije i reši problem koji predugo traje.

Gradonačelnik Miloš Vučević pozvao je nadležno Ministarstvo da što pre imenuje načelnika novosadske policije i reši problem koji predugo traje.

"Nedopustivo je da drugi po veličini grad u Srbiji nema prvog čoveka jedne od najvažnijih službi koja je zadužena za bezbednost građana i njihove imovine. Nemoguće je da ta služba funkcioniše na visini odgovornog zadatka koji joj je poveren, a da nema osobu koja ima pun legitimitet da je vodi. Bezbednost ljudi je na prvom mestu u svakoj državi, a naša zajednička obaveza je da bezbednost držimo na najvišem nivou", poručio je Vučević.

Podsetimo, vd načelnika je već tri godine Stevan Krstić, a iz Beograda skoro svake nedelje stigne obećanje kako će se načelnik imenovati uskoro. Poslednje lažno obećanje dao je direktor policije Milorad Veljović kada je 19. marta rekao da će Novi Sad novog načelnika dobiti za nekoliko dana.

Kada će politički dogovor biti postignut još nije poznato.

  • Kalina

    05.04.2013 14:19
    Нови Сад има високу стопу крининалитета и зато треба што пре именовати начелника новосадске полиције.
  • Uros

    04.04.2013 21:43
    Vreme je bilo da se dobije nacelnik policije
  • Miloš

    04.04.2013 17:23
    Razlog?
    Ne vidim razlog zbog čega se politika mora mešati u problem policije koja bi trebalo da je u službi građana za razliku od političara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.