Roda Megamarket slavi 10. rodjendan

U godini u kojoj Roda Megamarket, koji se nalazi na Temerinskom putu 50 u Novom Sadu, obeležava 10 godina rada, kompanija Mercator-S je investirala u najveći Megamarket u Srbiji i pripremila brojna iznenađenja za svoje potrošače.

U godini u kojoj Roda Megamarket, koji se nalazi na Temerinskom putu 50 u Novom Sadu, obeležava 10 godina rada, kompanija Mercator-S je investirala u najveći Megamarket u Srbiji i pripremila brojna iznenađenja za svoje potrošače.

U osveženom ambijentu objekta, koji se ponovo otvara 5. aprila, kupcima je na raspolaganju ponuda od oko 36.000 artikala.

Novina za potrošače je proširen asortiman proizvoda tehnike, tako da je kupcima sada na raspolaganju 13.600 artikala na prostoru od 4.000 m2. Od 5. aprila, na odeljenju tehnike, Roda Megamarket potrošačima nudi i veliki izbor rasvete, kupatila, opreme za vodovod i grejanje, tepiha, tapeta, slika i ogledala, zavesa i garnišni.

Ekskluzivan prostor, politika povoljnih cena, najšira ponuda proizvoda domaćih i inostranih proizvođača uz veliki izbor proizvoda trgovačke marke Mercator, prijatan ambijent sa širokim ulicama, ljubazno i uvek uslužno osoblje, kao i veliki parking prostor i dalje ostaju prednosti ovog objekta. Pogodnost kupovine u ovom, kao i svim Roda i Mercator trgovinama, jeste Pika kartica koja potrošačima omogućava beskamatnu kupovinu tehnike, tekstila i galanterije do 12 mesečnih rata, kao i odloženo plaćanje do 30 dana.

U petak, 5. aprila je ponovno otvaranje Roda Megamarketa u Novom Sadu, Temerinski put 50.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.