FOTO: Bahati vozači na Avijaciji "presecaju" put preko pruge

Pojedine vozače koji prolaze Ulicom Veselina Masleše mrzi da idu 100 metara do obližnje raskrsnice, kako bi nastavili put, već odučuju da preseku put preko pruge, ne obazirući se na zelenu površinu koja se tu nalazi.
Pojedine vozače koji prolaze Ulicom Veselina Masleše mrzi da idu 100 metara do obližnje raskrsnice, kako bi nastavili put, već odučuju da preseku put preko pruge, ne obazirući se na zelenu površinu koja se tu nalazi.

Kako za 021 kaže jedan Novosađanin koji nam je poslao ove fotografije, na ovaj način bahati vozači prave težak saobraćajni prekršaj.

"Ulica Veselina Masleše se završava na tom delu, jer tu prolazi pruga na uzvišenju i nastavlja se nepunih stotinak metara dalje. Postoji više načina da se dođe do drugog dela ulice - Bulevarom Evrope ili drugim ulicama Avijatičarskog naselja, ali mnoge mrzi da idu okolo i idu preko trotoara i zelenih površina", kaže on.

Na ovaj način vozači ne ugrožavaju samo bezbednost pešaka i uređenost zelene površine, već dovode i sebe u veoma opasnu situaciju, budući da prelaze na neobezbeđenom delu pruge. (M.S. - miodrag@021.rs)

  • Garruk Wildspeaker

    09.04.2013 22:30
    @Mastodont
    Drugar koji zivi na 50tak metara odatle (od doticnog mesta) mi je rekao da mesna zajednica niti gradjani nisu pokrenili pitanje. A isto bi se lako proverilo, jer bi bilo negde u lokalnim vestima, da se imalo trude oko toga, ili bi se neko ovde javio da zaista postoji. Lokalni sajtovi i novine uvek izlaze u susret gradjanima. Medjutim, sve ukazuje na to da takva akcija nije ni na pomolu.
  • Mastodont

    09.04.2013 18:27
    @Garruk Wildspeaker
    Nisam rekao daje t dobro niti da tako doveka treba da se radi, samo da mi je jasno zašto su ljudi popizdeli. A meni sečini da ti uopštene znaš postoji li neka inicijativa ili ne, već samo pretpostavljaš. Možda se ljud zalažu da se to promeni, ali ih niko ne zarezuje.
  • Garruk Wildspeaker

    09.04.2013 08:59
    @ Mastodont
    Pa dobro, onda ovako doveka ici, ili dok neko ne pogine? Ako je to stvarno toliki problem, valjda se pokrene gradjanska akcija da se to sredi, i svima olaksa zivot? Umesto da se ovako ugrozava svacija bezbednost. Al ovako je lakse, jelte. Ne mora nista da se radi samo da se predje preko blata, trotoara i pruge. Ajd prvo da vidimo neko zalaganje, pa ako bas ne radi, onda nek se zale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.