Ponovo otvoren Roda megamarket

Danas je u Novom Sadu zvanično otvoren najveći megamarket u Srbiji.
Danas je u Novom Sadu zvanično otvoren najveći megamarket u Srbiji.

Reč je o objektu "Roda megamarket" na Klisi koji se uz novih 4.000 kvadrata sada prostire na ukupno 11.000 kvadrata, a potrošačima je na raspolaganju ponuda od oko 36.000 artikala. U osveženom ambijentu objekta proširen je asortiman proizvoda tehnike, a megamarket potrošačima sada nudi i veliki izbor rasvete, kupatila, opreme za vodovod i grejanje, tepiha, tapeta, slika i ogledala, zavesa i garnišna.

U godini kada obeležava deceniju rada, kompanija Mercator-S je kupcima obezbedila i popust od 10 posto svakog dana do daljnjeg. Povodom jubileja poklon paket dobile su i sve bebe rođene na današnji dan u Betaniji.

Ekskluzivan prostor, politika povoljnih cena, najšira ponuda proizvoda domaćih i inostranih proizvođača uz veliki izbor proizvoda trgovačke marke Mercator, prijatan ambijent sa širokim ulicama, ljubazno i uvek uslužno osoblje, kao i veliki parking prostor i dalje ostaju prednosti ovog objekta. Pogodnost kupovine u ovom, kao i svim Roda i Mercator trgovinama, jeste Pika kartica koja potrošačima omogućava beskamatnu kupovinu tehnike, tekstila i galanterije do 12 mesečnih rata, kao i odloženo plaćanje do 30 dana.

Megamarket Roda nalazi se na Temerinskom putu 50.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.