Pristan bezbedan i tokom visokog vodostaja Dunava

Pristan "Gradskog zelenila" na Keju žrtava racije obezbeđen je da i u vreme visokog vodostaja može bezbedno da funkcioniše i prima brodove.
Pristan "Gradskog zelenila" na Keju žrtava racije obezbeđen je da i u vreme visokog vodostaja može bezbedno da funkcioniše i prima brodove.

"Postavljen je privremeni metalni most dužine 18 metara direktno do dolme koji ima zadatak da obezbeđuje siguran izlazak putnika u narednom periodu. Do sada se dva puta dogodilo da je tokom poplave pristan izgubio dozvolu za rad, jer je preko poplavljenog priobalja samo čamcima bio omogućen prilaz pristanu", rečeno je u "Zelenilu".

Takođe kažu i da se na gradskom pristanu nalazi i ispostava rečne carinarnice, i da se ne očekuju nikakvi problemi u funkcionisanju pristana i pratećih službi.

  • Pristan

    08.04.2013 11:51
    je stabilan
    koliko su teski zaposleni na njemu :)
  • Sivi Vrabac

    08.04.2013 11:15
    Zelenilo ima pristan za prijem putnika. Ha ha ha.... koja podela nadleznosti u gradu.
  • nsnn

    08.04.2013 09:57
    stvarno smo postali zabrinjavajuci, vest i samohvaljenje gradskog zelenila kako su uspeli da obezbede rad pristanista na dunavu kada malo poraste vodostaj, samo da znate ovo jos nije ni redovna odbrana od poplava, pa sasvim je normalno da mora da radi i funkcionise i kad se dunav podigne, to bi bilo u rangu kao da zatvorimo auto-put zato sto pada jaka kisa, strasno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.