Odbornica DS prešla u Novu Srbiju

Odbornica DS u Skupštini grada Ljiljana Batajić prešla je u Novu Srbiju, odnosno u odborničku grupu Srpske napredne stranke, saopštio je GO NS.
Odbornica DS u Skupštini grada Ljiljana Batajić prešla je u Novu Srbiju, odnosno u odborničku grupu Srpske napredne stranke, saopštio je GO NS.

Predsednik Gradskog odbora Nove Srbije Aleksandar Bogdanović rekao je da je ovo "posledica političkog avanturizma Bojana Pajtića koji je svojim poslednjim istupom ugrozio stabilnost čitave Srbije".

"Prepoznat ne samo od šire javnosti,već i od sopstvenog članstva, Pajtić u narednim satima i danima može i te kako da očekuje napuštanje stranačkih, odborničkih i poslaničkih redova od članstva koje više nije spremno da ga sledi u pogubnoj i štetočinskoj politici", rekao je Bogdanović.

  • ko je Ko

    10.04.2013 18:06
    pa zašto
    Rizičan je let, sa cveta na cvet...

    bežanje od prošlosti...
  • Istinica

    10.04.2013 06:39
    Za @BLOK
    Pa ne cenim ih ni ja. A što se tiče krivice... u Srbiji se već više od dve decenije na vlasti smenjuju krivci. Zar neko uopšte gaji iluzije da je bilo koja vlast pa i sadašnja, bez krivice za sveukupno stanje u Srbiji. Odavno su svi vodeći političari u Srbiji ''odradili'' svoj udeo krivice u lošoj situaciji u kojoj se zemlja nalazi... i nastavljaju da se vrte u krug dodajući nove laži, nove iluzije, nove obmane, nove mitove... uz sve one stare koje još uvek uspevaju da nam prodaju. Ali jedna od najgorih osobina ovog naroda je da lako zaboravlja i zato im to i uspeva
  • BLOK

    09.04.2013 22:17
    @Istinica
    A ne cenim ni one koji su oberučke primili preletače u DS prikazujući ih kao moralnu pobedu tadašnje stranke na vlasti! Iskreno mislim da bi (na žalost) bilo i puno više preletača iz DS samo kad bi imao ko da ih primi!!! DS, će glavni krivci, napustiti tek kad stranka padne ispod cenzusa (možda već I na sledećim izborima).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.