Optuženi za primanje mita u Savetu za javni red

Bivši policajac Nenad Marinković, optužen za primanje mita i nelegalno nošenje oružja, imenovan je za člana Saveta za javni red, mir i bezbednost Novog Sada.
Bivši policajac Nenad Marinković, optužen za primanje mita i nelegalno nošenje oružja, imenovan je za člana Saveta za javni red, mir i bezbednost Novog Sada.

Protiv Marinkovića je 2008. godine Višem javnom tužilaštvu podneta krivična prijava da je kao radnik MUP-a primio mito. Nakon hapšenja i pritvora, Marinković je dobio otkaz u policiji. Naredne godine, njega su bivše kolege noću legitimisale u centru grada, prilikom čega je kod Marinkovića pronađen pištolj za koji nije imao dozvolu.

Uprkos svemu, ovaj čovek je imenovan za člana skupštinskog tela koje treba da se bavi javnom bezbednošću u gradu.

Marinković je u Savet predložen od strane Srpske napredne stranke, čiji je član.

  • doktor

    11.04.2013 18:27
    jogurt revolucija
    Vojvodjani skinite jaram sa vrata dosta je bilo Vlade Pajtića i njegovih satelita vreme je za promene izaći na izbore pa neka Vojvodjani odluće ko će biti gazda u kući narodski rećeno Sve najbolje i dobrog zdravlja od Zoltana
  • 5-ak

    11.04.2013 16:42
    17h
    svi ispred banovine, da kazemo ne deklaraciji!!!
  • terminator

    11.04.2013 16:25
    bog čuva srbiju
    ako smo rekli NE za Kosovo i Briselu reći NE i za Vojvodinu i Briselu Srbija se sutra brani u Novom Sadu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.