Od sutra izdavanja kabina na Štrandu

Izdavanje kabina za stare zakupce, odnosno one koji su poslednjih pet godina ili duže u kontinuitetu zakupljivali kabine na Štrandu zakazano je za četvrtak i petak

Izdavanje kabina za stare zakupce, odnosno one koji su poslednjih pet godina ili duže u kontinuitetu zakupljivali kabine na Štrandu zakazano je za četvrtak i petak, 11. i 12. aprila na centralnom platou Štranda od 8 do 16h.

Od dokumenata je potrebno poneti samo ličnu kartu.

Cena zakupa male kabine u periodu od 1. maja do 30. septembra je 12.000, a velike 15.000 dinara.

Novi zakupci kabine mogu da zakupe u ponedeljak 15. aprila od 8 do 16 časova, takođe na Štrandu.

  • Ruzica

    11.04.2013 12:52
    stari zakupci
    2008 godine prvi put zakupili kabinu, sledece godine uvedeno termin stari zakupci, kad bar 5 godina uzastopno zakupljujes kabinu. Do prosle godine cekali one guzve, spiskove i svasta i napokon docekali ove godine da budemo stari zakupci. Negde u medjuvremenu su rekli da ne moramo cuvati ugovore, posto oni imaju sve podatke, jmbg zakupca i tako. Ali, ne ide to tako lako, nema podataka o prvom zakupu, u stvari mozda ima, ali u arhivu koji se nalazi na tvrdjavi i to naravno niko iz sluzbe gradskog zelenila nece pretrazivati. Zanimljivost je da su nam prosle godine pri zakupu rekli: eto, dogodine ne morate cekati red jer vam je ova, 2012 peta godina iznajmljivanja. I kome se mozes zaliti? Nikom, nego u ponedeljak tj preko vikenda opet ludo cekanje za nekoliko kabina koje ce mozda preostati. Inace, kabinu iznajmljujem jer nemam mogucnosti da decu, 3 i 5g vodim na more, ili neko drugo letovanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.