Prijave poslodavaca za Sajam zapošljavanja još sutra

Poslodavci koji žele da predstave svoju firmu na predstojećem Sajmu zapošljavanja, mogu se za to prijaviti do 12. aprila.
Poslodavci koji žele da predstave svoju firmu na predstojećem Sajmu zapošljavanja, mogu se za to prijaviti do 12. aprila.

Kako za 021 kaže Maja Milić, iz Nacionalne službe za zapošljavanje, zainteresovani poslodavci mogu se prijaviti za 11. po redu Sajam u novosadskoj filijali NSZ u ulici Alberta Tome 2 ili putem imejl adrese slobodanka.lentil@nsz.gov.rs i dusan.marjanovic@nsz.gov.rs.

"Što se tiče nezaposlenih oni treba da se jave svojim savetnicima radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremama za sajam. NSZ savetuje nezaposlenima da pre dolaska na sajam pohađaju obuku za aktivno traženje posla kako bi naučili da napišu biografiju i pripreme se za intervju sa poslodavcem", poručuje Milić.

Sajam počinje u 10 časova i trajaće do 15 sati, a ulaz je slobodan.

  • ?

    13.04.2013 11:29
    ?
    Ja bih jako zelela da se javi samo jedna jedina persona koja je pronasla posao na famoznom Sajmu zaposljavanja ;)
  • 11.04.2013 17:30
    @Pi Cajzl
    Sajam je 18. aprila.
  • Pi Cajzl

    11.04.2013 15:45
    šesta i po sila
    O svemu nam tekstopisac nadugačko i naširoko govori, osim o jednoj sitnici: kog se datuma, trista mu krastavaca!,otvara taj famozni sajam koji je 11. po redu, traje od 10 do l5 sati i ulaz mu je slobodan!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.