Počelo potpisivanje peticije za pokrajinske izbore

U Novom Sadu je danas počelo potpisivanje peticije u cilju prikupljanja potpisa za povlačenje Deklaracije o zaštiti ustavnih prava Vojvodine, za smenu Bojana Pajtića i za vanredne pokrajinske izbore.
U centru grada danas je počelo potpisivanje peticije, koje je organizovala Srpska napredna stranka u cilju prikupljanja potpisa za povlačenje Deklaracije o zaštiti ustavnih prava Vojvodine koju je predložio predsednik pokrajinske vlade Bojan Pajtić, kao i za smenu Pajtića i vanredne pokrajinske izbore.

Potpisivanje peticije, koje je započelo u Dunavskoj ulici, kod spomenika Jaši Tomiću, biće organizovano sutra u svim gradovima, selima i mesnim zajednicama u Vojvodini, najavila je član predsednistva SNS Maja Gojković.

Akciju potpisivanja peticije organizovala je Srpska napredna stranka kako bi dobila podršku građana za predloge koji su istaknuti na protestu u Novom Sadu pre dva dana.

"Sigurno je da svaka peticija kojom se prikupi veliki broj potpisa građana proizvodi pravne i političke posledice", rekla je Gojkovićeva novinarima, dodajući da bi "volela da vidi na koji način će vrh Demokratske stranke u Vojvodini ignorisati tako veliki broj potpisa".

Prikupljanju potpisa, kako je rečeno, SNS-u su se pridružile partije i organizacije koje su učestvovale na mitingu u petak u Novom Sadu.

  • LINOLEUM

    18.04.2013 06:52
    Naša Maja
    Prvo uhapsiti Našu Maju zbog autobuske stanice jer to mi plaćamo,dosetila se ona pa preleće li preleće iz stranke u stranku jer brine samo o svojoj g. ,pa Mirovića koji kupuje stanove po Novom Sadu ,gradi balon sale ,teniska igrališta bez dozvola, pa Pavličića koji je iz 40 kvadrata ušao u 140 i za vreme svog mandata kupio poslovni prostor.... pa tako redom ima ih još.
  • ko je Ko

    17.04.2013 10:18
    Kako je lepo živeti, visok standard, plate velike, cene pristupačne, svi rade i uživaju, deca imaju budućnost...
    Pa zar to da menjamo, takvu idilu od života...

    A da se probudimo...
  • Sima

    16.04.2013 17:25
    Nagon
    Nagon za biti na vlasti. Primitivna vrsta. Reciklirani primitivizam iz 90-tih. SKARADNO!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.