Od danas prijavljivanje dece za upis u vrtiće Radosnog detinjstva

Prijave za upis dece u Predškolsku ustanovu "Radosno detinjstvo" podnose se od danas u upravnoj zgradi u Pavla Simića 9.

Prijave za upis dece u Predškolsku ustanovu "Radosno detinjstvo" podnose se od danas u upravnoj zgradi u Pavla Simića 9.

Roditelji mališana mogu dokumentaciju da predaju svakog radnog dana od  8 do 17 sati i subotom od 8 do 14 časova, najkasnije do 30. aprila.

Iz Radosnog detinjstva podsećaju da prijavu treba da podnesu i roditelji čija su deca na listi čekanja.

Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu ustanove www.predskolska.rs.

  • ana

    31.07.2014 16:48
    radosno detinjstvo
    interesuje me da li dete sme da kasni godinu dana sa predskolskim posto sam zakasnila upis u aprilu? dete bi tebalo sa 8 godina u prvi razred, cula sam da cu imati problema sa socijalnim radnicim zbog toga sta da radim molim vas odgovorite?
  • 02.07.2013 19:11
    mali Sergej
    ja sam za svoje dete konkurisala sa godinu dana prosle godine i ako smo ja i muz zaposleni moje dete je na listi cekanja do ove godine kad sam se nadala da ce biti primjeno bar sada medjutim malo sutra NI OVE GODINE NIJE PRIMLJEN tako da nije obavezno da budete primljeni ako upisete dete i sa godinu dana nego treba nesto drugo samo to jos nisam shvatila sta hahahahaha!!! zelim svima srece u borbi za upis deteta strasno i zalosno!!!
  • anonimna

    16.04.2013 15:20
    Ostaje nam da se nadamo da će gradska vlast ispuniti makar ovo obećanje i subvencionisati i decu u privatnim vrtićima
    http://www.naslovi.net/2013-02-14/24sata/subvencije-i-za-decu-u-privatnim-vrticima/4683086

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.