Otvoreno pismo jednog Novosađanina GSP-u

Jedan Novosađanin, besan zbog činjenice da mu Gradsko saobraćajno preduzeće nije odgovorilo ni na jedan mejl koji im je poslao, žaleći se na propuste u radu ove firme, odlučio je da svoje poslednje pismo pošalje i na adresu Radija 021.
Jedan Novosađanin, besan zbog činjenice da mu Gradsko saobraćajno preduzeće nije odgovorilo ni na jedan mejl koji im je poslao, žaleći se na propuste u radu ove firme, odlučio je da svoje poslednje pismo pošalje i na adresu Radija 021.

Pismo prenosimo u celosti.

Cenjena gospodo,

Ponovo se žalim na menadžeriju koju vi nazivate zaposlenima. Još jednom se menja trasa autobusa 11A/11B, pa sam ja danas ostao sat vremena na stanici u Maksima Gorkog u pravcu Kvantaša. Zovem dispečera i pitam što kasni bus, a on odgovara da se niko nije žalio. Ja posle vidim papir sa obaveštenjem izmene trase 12-og. Zovem ponovo, a on kaže pa da, izmenjeno je zbog radova u Radničkoj. Kada se pravi miting, možete da zalepite na sve i jednu stanicu??? To može, je li???

A GDE STE VI TO OBJAVILI DA JE DOŠLO DO IZMENA????

Evo, na sajtu JGSP ste juče okačili, a jutros izašlo u 021. Prilažem link, piše kada je objavljeno. http://www.021.rs/novi-sad/servisne-informacije/77955-zatvorena-raskrsnica-radnike-i-strailovske.html, Servisne informacije • 10:16 > 12:31 • 13. 04. 2013.

Koji imbecili u vašem preduzeću, JAVNOM da se napomene, odlučuju o tome kako i kada pravovremeno obavestiti građane? Pa, evo, još jedared... KOJI IMBECIL NIJE U STANJU DA NAPIŠE NA TRI PAPIRA I ZALEPI OBAVEŠTENJE NA TRI STANICE KOJE NEĆE BITI U FUNKCIJI???

Pun mi je partijski postavljenih koji se prave pametni, a ja da stojim kao poslednji ker i čekam bus koji neće doći! Isto je bilo i zimus kada je ista svinjarija priređena tokom radova u Fruškogorskoj.

Dajte, uradite nešto, zaposlite nekoga ko ima bar malo mozga. Bruka i sramota. Dispečer neobavešten kao Koštunica.... Samo vi uživaje i primajte plate dok derete ovakve kao ja... Povraća mi se od samog čina obraćanja ljudima koji nemaju obraza da odgovore.

Bez poštovanja i sa velikim osećajem gađenja,

Mladen Babić

  • 19.04.2013 08:41
    Ovce su za sisanje, da prostite
    Podrska autoru ovoga pisma, uz ozbiljnu napomenu / ovce su za sisanje!!!!!!!!!!!!!!

    Time i sebe ubrajam u tu izmucenu, osisanu kategoriju.
    U subotu cekam u M.Gorkog 11cu 30 min kao poslednji majmun dok mi neki prolaznik nije dobacio da uzalud blejim. Odem do Bulevara, prekoputa fakulteta i tamo odblejim jos 25 minuta uredno cekajuci 9ku koju su naravno pomerili i sve to BEZ OBAVESTENJA nas ovaca.

    Pitam se pitam samo dokle
  • @ Proleterka

    15.04.2013 21:35
    Da mi je tvoj mozak na makar pet minuta pa da se odmorim k'o covek.
  • gasna komora

    15.04.2013 21:02
    javno zdravlje
    Jeste da sam kivna na gsp, jeste da treba svasta nesto da se menja ali....ALI kad krenem ujutro na posao i nahvatam bus UMREM koliko nasi sugradjani smrde. Koliko se oseti prljava kosa u repunom busu, kolko vonja jeftina kolonjska voda na zojavim telima a ne daj boze da neko dune u mom pravcu. Dragi moji novosadjani jeste da su autobusi uzasni ali zast pridodajete tom uzasu svojom "higijenom"? Pa nmanje se osete klinc koji se mrtv pijani vracaju iz izlaska i isparavaju na alkohol od vas radno sposobnih zaposlenih. Valjda ce me do ovog leta (vec godinama se nadam valjda OVOG leta, ma koje to bilo) primiti za stalno da kupim neki jeftin auto za par 100tina evra da izbegnem tu gasnu komoru zvanu gradski atobus.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.