Međunarodne utakmice i dalje na Karađorđu?

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević hitno je reagovao na zvanični dopis UEFE da se na stadionu Karađorđe zabrani održavanje međunarodnih utakmica, kao i utakmica reprezentacije Srbije.
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević hitno je reagovao na zvanični dopis UEFE da se na stadionu Karađorđe zabrani održavanje međunarodnih utakmica, kao i utakmica reprezentacije Srbije.

Tim povodom gradonačelnik je oformio tim koji će se detaljnije upoznati sa ovim problemom kako bi se u što kraćem roku pristupilo realizaciji rekonstrukcije i izgradnje južne tribine i drugih pratećih radova na stadionu, a u skladu sa zahtevima UEFA.

Član Gradskog veća za komunalne poslove Nikola Ćirović, član Gradskog veća za urbanizam i zaštitu životne sredine Aleksandar Bašić, pomoćnik gradonačelnika Vladimir Stojković i direktor ZIG-a Goran Višnjić obići će sutra stadion Karađorđe zajedno sa predstavnicima FK "Vojvodina".

  • Andrija Šrek

    16.04.2013 21:01
    ...
    A di vam je taj Karađorđe?
  • 16.04.2013 09:25
    @СРБИН - комплексаш
    alo bre srbendo!
    taj tvoj crni djordje nema nikakve veze sa Vojvodinom.kako teritorijalno tako ni sa njenim gradjanima.
    za vas je znacajan zbog turske imperije pod kojom ste bili 500 godina.
    da li si ti cuo da se neki stadion ili objekat u Kanadi zove po americkom generalu liju ?
    ne znam da li si obavesten,ali je ovde bila austro-ugarska sve do aneksije 1918 !
    ps-clan lsv nisam ali jesam Vojvodjanin srpskog porekla !
  • @Slaninar Zapad

    16.04.2013 07:35
    Spremi se onda za trčanje, a kad već spominješ Borka znaj da je taj čovek imao više gostovanja sa Vojvodinom nego što ćeš ti ikada imati.
    A to za koga Čanak navija, pitaj svoje stranačke kolege ili možda gospodina Faleta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.