Sajam zapošljavanja na Spensu

Sajam zapošljavanja, 11. po redu, održaće se u četvrtak, 18. aprila, u zapadnom holu Spensa.
Sajam zapošljavanja, 11. po redu, održaće se u četvrtak, 18. aprila, u zapadnom holu Spensa.

Svoje učešće su potrvrdila 33 poslodavca koji su prijavili preko 300 slobodnih radnih mesta.

Nezaposlenima će biti ponuđen posao u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, građevinskoj, saobraćajnoj, tehnološkoj i prehrambenoj struci. Priliku da pronađu posao imaće i prevodioci, menadžeri, arhitekte, referenti u osiguranju, referenti za ljudske resurse, inženjeri zaštite životne sredine, informatičari, veb dizajneri, žurnaliste, monteri nameštaja, kožari, higijeničari i magacioneri. Iskazane potrebe poslodavaca odnose se i na radna mesta portira i radnika na održavanju, namenjena osobama sa invaliditetom.

Kandidati bi trebalo da sa sobom ponesu više primeraka radne biografije. Posetioci će biti informisani  o uslugama Nacionalne službe za zapošljavanje kroz neposrednu komunikaciju na štandu Filijale NSZ Novi Sad i putem informativnog materijala.

Sajam će se održati od 10 do 15 časova. U planu je održavanje tematske tribine u 13 časova, na temu verbalne i neverbalne komunikacije.

  • NS sljaker

    18.04.2013 08:38
    Nece, nece pa stane!
    Vecina kompanija na sajam zaposljavanja dolazi da bi se reklamirala a ne da zaposljava ljude, najbolji je primer Epicentar koji se pojavljuje na SVAKOM sajmu zaposljavanja trazeci arhitekte, novinare, veb dizajnere ... sramota je sto NSZ uopste dopusta da takve organizacije nepotrebno zavlace ljude.
  • dash

    18.04.2013 08:38
    komedija-horor
    Sajam zapošljavanja u Srbiji...jeftina reklama za 'velike' firme u našoj 'uspešnoj' zemlji gde svaki dan bez posla ostane 500 ljudi...
  • gaga

    17.04.2013 15:46
    smejuria
    preda se CV i nikog nikad ne zovu - provereno,
    kobajagi neko tu nudi posao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.