Rešeno pitanje zapuštenog južnog krila Spensa

Na južnoj strani Spensa u kojem su trenutno ispražnjeni svi postojeći lokali, u septembru će biti otvoren novi prodajni objekat trgovinskog lanca Univerexport.
Na južnoj strani Spensa u kojem su trenutno ispražnjeni svi postojeći lokali, u septembru će biti otvoren novi prodajni objekat trgovinskog lanca Univerexport.

PR menadžerka Univerexporta Olivera Ćirković kaže da će prodajni objekat biti prilagođen potrebama mikrolokacijskog tržišta.

"Upravo snimamo i analiziramo tržište da vidimo šta je to što će asortimanski zadovoljiti potrebe potrošača koji žive u blizini Spensa. Pošto je Spens poznat i po velikom broju prolaznika, to će biti objekat koji će imati instant sadržaje", navodi Ćirkovićeva za Radio 021.

Budući objekat će se prostirati na oko 1.500 kvadratnih metara prodajne površine i trebao bi da oživi južni deo Spensa gde trenutno ne radi nijedan od lokala. Saradnja između Spensa i Univerexporta je potpisana na deset godina, a u novom prodajnom objektu bi prema najavama posao trebalo da dobije oko 40 ljudi.


Olivera Ćirković navodi i da proširenje prodajne mreže Univerexsporta tokom poslednjih nekoliko meseci, posebno u Novom Sadu, treba posmatrati kao ulaganje u potrošača.

"Jedan od osnovnih razloga je što u situacijama kada je kupovna moć sve slabija, sve više se i smanjuje lojalnost kupaca jednom trgovinskom lancu. Mi želimo da budemo dostupni na svakom ćošku i postanemo njihov najbolji prijatelj i komšija, a da naša ponuda bude ono što im odgovara", kaže Ćirković.

Vršilac dužnosti direktora Spensa Borislav Rajkov tvrdi da je potpisani ugovor bitan za to preduzeće jer sistematski rešava deo problema u funkcionisanju.

"Prethodnih godina očigledno nije postojala dobra volja da se ovaj dogovor finalizuje, iako je planiran neko vreme. Mi smo sada napravili kompromis i uspostavili saradnju", navodi Rajkov.

  • Spensovac

    19.04.2013 19:33
    @Limanac
    "ugovor je potpisan o saradnji a univerexport i dalje analizira trziste i lokaciju Spensa". Čoveče, pa ovo su šokovi. Bolje da nisi ništa napisao, manje bi ispao smešan.
  • Bole

    19.04.2013 19:13
    @Majka
    Kakva patetika. Jasno je majko kao dan da si ti neko iz redova menadzmenta Spensa.
  • aldo

    19.04.2013 17:11
    @Limanac
    Jel to onda znaci da nije ni izdato Univerexportu, niti bilo kome, nego menadzment u nedostatku svojih poslovnih poduhvata, po obicaju, prica suplju pricu.Vec je dva, tri puta tako izdao G.kafanu, a ona i dalje prazna, napravio saradnju sa Arenom, a nigde jednog koncerta, od sveg posla odradili su samo mrezu za pecanje oko Spensa, pa i to morali da uklone.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.