Novosadski osnovci idu besplatno u pozorište

Direktorima novosadskih osnovnih škola sutra će u Skupštini grada biti uručene besplatne karte za odlazak učenika u pozorište.
Direktorima novosadskih osnovnih škola sutra će u Skupštini grada biti uručene besplatne karte za odlazak učenika u pozorište.

Više od hiljadu ulaznica dobiće učenici deset osnovnih škola.

Kupovinu ulaznica finansira grad iz budžeta.

  • Mita

    18.04.2013 06:47
    Svi
    Mislim da bi se ovo moralo organizovati za sve đake, od prvog osnovne do maturanata, bez izuzetka. Kada boljer razmislim, ovim potezom se promoviše kultura i pozorište, a onda posredno se i pozorištima daje šansa za opstanak. Ovo je jedan vrlo konkretan doprinos gradu kandidatu za evropsku prestonicu kulture.
  • @Gorki

    18.04.2013 06:25
    Sada sam gledala repertoar SNP-a, ali ne vidim "Jazavca pred sudom". Vodila bih svog šestaka da gleda, rado bih gledala i ja, ali ne mogu da nađem informaciju gde i kada?
  • 17.04.2013 21:35
    ZAMAZIVANJE OCIJU
    dali im besplatne karte za pozoriste koje mogu ici a nemoraju a naplatili knjige koje su obavezne pa i ja kad sam isao u osnovnu imali smo besplatno gledanje pretstava ko je hteo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.