Počelo prolećno uništavanje glodara

U Novom Sadu je u toku prolećni krug velike sistematske akcije zaštite zdravlja građana od štetnih glodara.

U Novom Sadu je u toku prolećni krug velike sistematske akcije zaštite zdravlja građana od štetnih glodara.

Akcija je počela u martu u Kovilju, Budisavi i Kaću, trenutno su ekipe Ciklonizacije u Futogu, slede Begeč i Veternik, a potom sremska strana grada, ostala prigradska naselja i gradske mesne zajednice.

Portparol ovog preduzeća Dario Aćimović podseća da redovno sprovođenje preventivne deratizacije značajno smanjuje rizik od širenja zaraznih bolesti čiji su prenosnici glodari, kao i materijalnu štetu koji izazivaju u domaćinstvima, privredi i poljoprivredi.

Deratizacija je za sve građane besplatna, potrebno je samo da omoguće vidno obeleženim operativcima da postave preparat ili da ga preuzmu uz pridržavanje stručnih uputstava. Građani koji nisu kod kuće u vreme kada operativci obilaze njihov deo grada mogu naknadno da se obrate Ciklonizaciji na telefon 641-23-22.

  • -

    18.04.2013 11:32
    -
    da niste trovali macke ciklonizacija vam ne bi trebala.
  • joja

    18.04.2013 09:38
    Oko 3.900.000,00 din. mesečno bi trebalo da se slije na račun Ciklonizacije. Ako odbijemo procente neplaćenih računa, minimum 2.500.000,00 "legne". I kažu besplatno?
  • joja

    18.04.2013 09:27
    Koliko puta treba reći da nije besplatno?! Sve mi to platimo na računima "Informatike". I nije problem što se plaća, problem je što oni svoj redovan posao, za koji su dooobro plaćeni(a niko ne zna gde je ugovor sa tom privatnom firmom, i zašto samo sa njima a ne nekim drugima imamo taj ugovor) reklamiraju kao da nam poklanjaju nešto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.