Inter u finalu Lige šampiona protiv Bajerna

Fudbaleri Intera igraće u finalu Lige šampiona protiv Bajerna pošto su, nakon 3:1 u Milanu izgubili u Barseloni 1:0.

Fudbaleri Intera igraće u finalu Lige šampiona protiv Bajerna pošto su, nakon 3:1 u Milanu izgubili u Barseloni 1:0. Jedini gol za domaći tim postigao je Pike u 82. minutu.

Inter je igrao sa igračem manje više od sat vremena nakon što je zbog dva žuta kartona isključen Mota, ali je uspeo da odoli pritisku Barselone odigravši "bunker" do kraja susreta. Barselona je imala loptu u svom posedu tri četvrtine meča, ali je sem gola, imala još svega dve izgledne prilike, Mesi u prvom i Krkić u drugom poluvremenu.

Tradicija u Ligi šampiona je nastavljena pa ni nakon dve decenije nema tima koji je odbranio titulu. Italijani će do trofeja pokušati da dođu posle 45 godina, a Bavarci posle devet.

Finale je 22. maja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti