Od danas iznajmljivanje gradskih bicikala

Sezona iznajmljivanja gradskih bicikala NS bike počinje danas.
Sezona iznajmljivanja gradskih bicikala NS bike počinje danas.

Građanima je na raspolaganju sedam stanica za iznajmljivanje bicikala koje se nalaze kod Štranda, na Spensu, kod Železničke stanice, zatim kod garaže uz Srpsko narodno pozorište, u kampusu Novosadskog univerziteta, na Detelinari (kod ABC centra) i na Novom naselju (Bulevar Jovana Dučića).

Od ove sezone sve stanice su automatizovane, što korisnicima omogućava iznajmljivanje bicikala 24 sata.

Uslovi i cena iznajmljivanja identični su kao i prethodne godine, a dopuna kredita na korisničkoj kartici obavljaće se na automatima.

Biciklistima koji prvi put koriste ovu uslugu će se, uz podatke iz lične karte, izraditi korisničke kartice. Izrada kartice, koja košta 500 dinara, omogućava iznajmljivanje bicikla za 20 dinara po satu ili za 100 dinara dnevno.

Budući da je korisnička kartica trajna, građani koji su je u ranijem periodu izradili plaćaju samo iznajmljivanje.

Novosađani će moći da kupe korisničke kartice na stanici za iznajmljivanje bicikala na Spensu i u Službi za prodaju JKP Parking servis, u Ulici Filipa Višnjića 47, radnim danima od 8 do 16 sati.

  • 22.04.2013 13:51
    Odgovor
    Naravno da se bicikl može iznajmiti na jednoj lokaciji u Gradu, a ostaviti na drugoj odgovarajućoj. Ne dobija se katanac prilikom iznajmljivanja, jer između ostalog, stanice su automatizovane.
  • 22.04.2013 06:50
    Super vikend
    Prvi put sam tokom vikenda iznajmila bicikl. Zadovoljna !!!!
  • Marko

    19.04.2013 14:46
    Zna li neko?
    Da li je moguce uzeti bicikl na jednom mestu a vratiti ga na drugom? I da li se uz bicikl dobija neki katanac u slucaju da treba da ga ostavimo na kratko??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.