Ponovo upali bagerom u dvorište Bele lađe

U dvorište koje delom pripada i vlasnici restorana Bela lađa, Mili Pavlović, jutros je ponovo ušlo nekoliko osoba koje su bagerom porušile jedan manji objekat.
U dvorište koje delom pripada i vlasnici restorana Bela lađa, Mili Pavlović, jutros je ponovo ušlo nekoliko osoba koje su bagerom porušile jedan manji objekat.

Nedugo zatim pristigle su policija i komunalna policija, koje su naložile obustavu radova, jer iz dokumentacije koju su izvođači radova priložili nije bilo moguće utvrditi koji deo parcele kome pripada.

Podsećamo, krajem prošlog meseca iste osobe bagerom su upale u dvorište Bele lađe i tom prilikom porušile nekoliko voćki i manjih objekata.

Vlasnica restorana optužila je tom prilikom dvadesetsedmogodišnjeg mladića da ju je uhvatio za vrat i bacio na zemlju uz pretnje da će joj porušiti celu kuću ukoliko ne pristane da im proda deo parcele iza restorana. Opširnije o tom događaju možete pročitati ovde.

  • Goran

    20.04.2013 17:09
    I onda kad neko popi**i i izvadi pistolj, opali metak u celo coveku koji ga maltretira - postace ubica. Ako cak ovaj sa bagerom popizdi i ubije zenu - opet nece valjati. No, tada ce se u novinama pisati 'eto, a bilo je i ranije upada na imanje ali niko nije znao da ce se tako zavrsiti'. Upadanje na tudje imanje nije zezanje, i pogotovo ne upadanje bagerom i rusenje objekata. Fizicki obracuni bla,bla...

    Ne podrzavam nasilje ni jedne sekunde kao sistem za resavanje problema. Ne, nego se prosto cudim zasto drzava ne presudi u korist jednog ili drugog i pusti ljude na miru. Ovako ce stvarno neko nastradati, pa ce posle biti 'velika iznenadna tragedija'. Naravno, novine kao sto su Blic i Kurir jedva cekaju da se tako nesto desi kako bi sledecih 20 dana pisali o tragediji, biografiji svih ucesnika, sahrani itd...

    Uf, daleko bilo...
  • 19.04.2013 18:20
    Zolju u bager, i nek sve ide...
  • Ma kakav zakon

    19.04.2013 17:58
    i kakvi bakraci
    Da su ih strpali u zatvor kod prvog rusenja, do ovog ne bi ni doslo !

    Ovako doce oni i treci put ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.