Naprednjaci ponovo pregazili demokrate i ligaše na Naselju, Limanu 4 i u centru

Na izborima za Savete mesnih zajednica "Stari Grad" u Centru, "Ostrvo"  i "Ivo Andrić" na Limanu 4, i "Gavrilo Princip" na Novom naselju kandidati naprednjaka ponovo su ubedljivo porazili kandidate demokrata i ligaša.
Na izborima za Savete mesnih zajednica "Stari Grad" u Centru, "Ostrvo"  i "Ivo Andrić" na Limanu 4, i "Gavrilo Princip" na Novom naselju kandidati naprednjaka ponovo su ubedljivo porazili kandidate demokrata i ligaša koji su nastupili zajedno.

U MZ "Stari grad " od devet članova saveta, osam mesta je osvojila SNS, dok je preostalo mesto pripalo koaliciji DS-LSV.

Na Limanu 4, u MZ  "Ostrvo" SNS je osvojila svih devet mesta u savetu, dok je u MZ "Ivo Andrić" osvojila osam od devet mesta. Preostalo mesto u savetu pripalo je SPS.

U MZ "Gavrilo princip" na Novom naselju, SNS je takođe osvojila svih devet mesta u savetu.

Tokom samog glasanja u nedelju vladalo je neuobičajeno veliko interesovanje birača za ove izbore, a fotoreporter portala 021 zabeležio je da je ispred biračkog mesta na bulevaru Jovana Dučića red bio tokom čitavog dana, sve do zatvaranja u 20h.

Potpredsednik GO SNS Damir Zobenica izjavio je danas da su izbori održani u mesnim zajednicama koje su najurbanije u Novom Sadu. "Mi smo imali izbore u mesnim zajednicama koje su dobar argument našoj tezi da Demokratska stranka, više ne postoji, što je potvrđeno po peti put ove godine", ocenio je Zobenica.

"Izbori u samom centru Novog Sada odnosno u MZ "Stari grad" su interesantni jer predsednik saveta koji je aktuelni predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Veljko Krstonošić, nije uspeo zajedno u koaliciji sa LSV-om da skupi više od stotinak glasova", navodi Zobenica. "To govori da ne postoji više ona priča da za SNS glasaju isključivo prigradska naselja, oni ljudi koji nisu stari Novosađani i koji nisu obrazovani". On dodaje da je SNS do sada pobedila u 14 mesnih zajednica.

Ostale partije se za sada nisu oglašavale povodom nedeljnih izbora u ove četiri mesne zajednice.

Sledećeg vikenda izbori će biti organizovani u MZ "Radnički" i MZ "Jugovićevo" na Detelinari kao i u MZ "Dunav".

Komentari 144

  • brainstorm

    24.04.2013 21:20
    @Srbijanac - Vojvodina republjika
    ti si prvi koji se odrice svog porekla pljujuci po Vojvodini, jer smo tolike velike ljude dali a vi copavog vuka da nam seljacki jezik uvodi i skuplja erotske pricice
    idi ti lepo prikane malo u avto, pa se odvezi juznije od avale i kosmaja pa gledaj sav taj gladan narod, pa izmisljaj dal smo opet mi u Vojvodini krivi sto se u Srbijici tako zivi
  • Moje lotre...

    24.04.2013 06:43
    moje kako cu da silazim
    @Anonimus - @@@
    Demokratska stranka i Liga u Novom Sadu definitivno vise ne postoje.

    Kao ni Kosovo u sastavu srBije.
    HAHAHAHAHHHHH! Uzivaj tim tvojim pobedama, srBendo.
  • 24.04.2013 05:00
    @@@
    Demokratska stranka i Liga u Novom Sadu definitivno vise ne postoje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.