Božović: Pitanje dana kada će biti imenovan načelnik policije

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije Vladimir Božović izjavio je danas da je pitanje dana kada će Policijska uprava u Novom Sadu dobiti načelnika.
Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije Vladimir Božović izjavio je danas da je pitanje dana kada će Policijska uprava u Novom Sadu dobiti načelnika.

Božović je novinarima u Apelacionom sudu u Novom Sadu rekao da to očekuju i građani Novog Sada. “O kandidatima i imenima ne bih govorio. To je isključiva nadležnost direktora policije Milorada Veljovića i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića. Ja očekujem i na njih apelujem da to bude vrlo brzo”, rekao je Božović.

Prema njegovim rečima, u toku su završne konsultacije oko imenovanja načelnika novosadske policije, a konačnu odluku vrlo brzo doneće Milorad Veljović u saglasnosti sa Ivicom Dačićem.

Vršilac dužnosti načelnika novosadske policije već tri godine je Stevan Krstić, a od zvaničnika iz Beograda skoro svake nedelje stigne obećanje kako će se načelnik biti imenovan uskoro. Poslednje obećanje dao je upravo Milorad Veljović kada je 19. marta rekao da će Novi Sad novog načelnika dobiti za nekoliko dana. 

Početkom aprila gradonačelnik Miloš Vučević pozvao je nadležno Ministarstvo da što pre imenuje načelnika novosadske policije i reši problem koji predugo traje. Vučević smatra da je nedopustivo da drugi po veličini grad u Srbiji nema prvog čoveka jedne od najvažnijih službi koja je zadužena za bezbednost građana i njihove imovine, jer je u tim uslovima nemoguće da služba funkcioniše na visini odgovornog zadatka koji joj je poveren.

  • 24.04.2013 08:11
    Zar jos Bozovica ima da vladaju

    a u ostalom nek vlada BG a u nasem gradu nek napokon bude vladajuci u izvrsnoj vlasti Vojvodjanin, koji nije isturena ruka BG vlasti
  • 23.04.2013 20:02
    Samo sto nije
    i tako, za par nedelja opet.
  • Steva

    23.04.2013 17:36
    eto rešenja .....
    a da li je samo to problem.Da vidimo i to čudo,gde Načelnik rešava sve probleme!Problem je,gospodo,mnogo kompleksniji,zadire u funkcionisanje Suda,koje je opterećeno mnogim (?) problemima,standardom,mentalitetom,.....!Prvo skočite /nadamo se uskoro/,pa onda objavite rezultate!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Pozorište mladih nagrađeno u Mostaru

Ansambl predstave "Na vukovom tragu" Pozorišta mladih osvojio je nagradu za kolektivnu igru na 4. Međunarodnom festivalu lutkarske umetnosti - FLUM, koji je od 21. do 25. septembra održan u Mostaru.